17 ' 30 Eylül TV Verileri

hayal kurma maçın günü önemli salı ya d aperşembeye gelirse maç gene aynı oranlarda olur
acunun hiçbir gün garantisi yok 2 hafta önceki oranlara bakalım bir istersen

milli maç 15 alir çok rahat gs maçı 13 fb maçı 13 :D bekle yok pazartesi görücem ben karadayiyi büfff die patlicak son yaz gibi :d

Showun tek başarısı Recep İvedik serisi olmuş ilerleyen günlerde FOX prime timeda da Showu geçecek gibi

Kanal D en zayıf haliyle zirvede. En zayıf hali dediğim de en lötü ihtimalle prime time`da ikinci oluyor. Diğer kanallar gibi 4cü ve ya 5ci olmuyor :D

FB maci olmasa Vadi iki grubta zirvede yani sadece dizileri saysak vadi iki grubta zirvede. 20+ Erkeklerde Vadi baya iyi Reyting ortalamasi yakalamis hele Kadinlarda 10 Reytingi görecegini hic beklemezdim. Bu arada KVP ve MY dizileri listeye özetlerini sokabilen diziler bu iki diziyi tebrik ediyorum.

Kanal D en zayıf haliyle zirvede. En zayıf hali dediğim de en lötü ihtimalle prime time`da ikinci oluyor. Diğer kanallar gibi 4cü ve ya 5ci olmuyor :D
Diğer kanallar yeni projelerle en kötü hallerde.Kanal D bir zamanlar başirili dediğimiz yapımlarla en kötü hali alıyorsa zaten en başarisiz olan kanal D olmuyor mu? :X

Eylül ayında 1.Kanal D , 2.Star Tv , 3.ATV olmuş , ama bu 3 kanal her ay yer değiştirebilir zaten fark yok aralarında , en çok izlenen dizi totalde Kurtlar Vadisi Pusu , abde Muhteşem Yüzyıl olmuş , abde kıl payı zirveyi kaçırmış Fenerbahçe maçından.

Eylül ayında 1.Kanal D , 2.Star Tv , 3.ATV olmuş , ama bu 3 kanal her ay yer değiştirebilir zaten fark yok aralarında , en çok izlenen dizi totalde Kurtlar Vadisi Pusu , abde Muhteşem Yüzyıl olmuş , abde kıl payı zirveyi kaçırmış Fenerbahçe maçından.

tüm günde atv 2.star 3. :D