17 - 23 Nisan 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kız hastalığına rağmen döktürmüşün maşallah 622 mesajla :A
perşembe cuma 2 gün yoktum birde :A :A :A

ama ekimden beridir gündüzleri pek girmeedim mesala en çok mesaj yazılarımı bu yoğun aylarımda aldım ayoll eski aktifliğimde olsaydım @xemrexxx gibi haftalık 4 yazacakmısım demekki ölü hallerim bunlar çünkü :A :A :A

perşembe cuma 2 gün yoktum birde :A :A :A

ama ekimden beridir gündüzleri pek girmeedim mesala en çok mesaj yazılarımı bu yoğun aylarımda aldım ayoll eski aktifliğimde olsaydım @xemrexxx gibi haftalık 4 yazacakmısım demekki ölü hallerim bunlar çünkü :A :A :A
Gündüzleri de girsen şov yaparmışsın evet :A

Forumu ayakta tutanların başında sen geliyorsun zaten cadıcım, mesela akşam gelmemiş olsan ben gider dizilere dalardım :A

Forumu ayakta tutanların başında sen geliyorsun zaten cadıcım, mesela akşam gelmemiş olsan ben gider dizilere dalardım :A
muhabet arasi habersiz gidişlerinin sebebini anlamış olduk 😉

hahah aa tabi öyle robot gibi sayıya odaklı yazmakta benim yapıma uyan birşey değil 2014 te bir orta derece yazıyordum mesala millet 1000 ile gidiyordu ben 400 civarı takılıyordum ama kısa sürede hemen forumda herkes sevmişti beni mesaj sayımdan daha çok mesajlarımın eğlenceli renkli olması önemli faktor sanırım 100 mesajta yazsam forum memnun kalıyor çünkü eğleniyorlar o 100 mesajımla mesajlarımı okumayı sevenler var sanırım :A :A :A

aaa tşşk ederim cnm bende sizler forumda olunca daha keyifli sohbet ediyorum zaten ben üyelerle konusralak aktif olan birisiyim öyle haberlere yorum yaparak değil :F