Yapma arkadaş kıyaslama yapma,sinirleniyorumdemek ki varmış suçun
Not:Bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim birdaha ki kıyaslamana kışkırtıcı mesajlarına bende seni şikayet edicem yeter artık.!
Yapma arkadaş kıyaslama yapma,sinirleniyorumdemek ki varmış suçun
istediğini şikayet edebilirsin kıyaslama yapan herkese uyarı yaptığınız zaman ben de yapmaktan vazgeçerim bu konuya da bu ka yeterli kilitleniyor sonraYapma arkadaş kıyaslama yapma,sinirleniyorum
Not:Bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim birdaha ki kıyaslamana kışkırtıcı mesajlarına bende seni şikayet edicem yeter artık.!
Aga ben şu forumda kimsenin dizisini eleştirmedim,kimse gösteremez.Ben Başbakan dışında hiçbir eleştiri yapmıyorum uslubum farklı.Ama adam sürekli Karadayı ve Kara Para Aşk'a bulaşıyor.@sürgünüm neyse boşver tartışmaya gerek yok
daha beni çok geçersin bundan sonraki iki hafta vites küçülttüm sınav haftası yaklaşıyorayyy tam 16.sırada olmama üzülücektimki 18.sırada olan @destere yi gördüm senin sayende üzülmekten vazgeçtim seni ilk defa geçtiğim için moral oldun bana tşşk destere
aaa ne okuyorsun sen lise üniverste kaçıncı sınıf bölüm ne 🙂🙂🙂daha beni çok geçersin bundan sonraki iki hafta vites küçülttüm sınav haftası yaklaşıyor
Benim hiç mi payım yok.yanlışlıkla listeye girmişim . 185 mesajımın 170'ini beyazsoya yazdım
Ayrıca her hafta dikkat ediyorum kendini niye etiketliyorsun ?