17 - 23 Mart 2014 Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AB tablosunda en çok tebriği ak hak ediyor tebrik ederim onu:)Berenin yapamadığını binnur kaya yapıyor helal ona:)
KPA 2 saat reklamsız gitmiş ama hala oranları düşük:Dab si vasat gibi birşey:D
my yarın oranlarını arttırır:)
Berenin yapamadığı derken? Beren de ilk sezonunda 8-9 alıyordu. 😉

Keşke düz mantığa görü yorum yapmasak. Önce şartları eşitlesek sonra yorum yapsak. 😉

Berenin yapamadığı hiçbir şey yok. A/B`de Vadiyi geçti. Aramızda Kalsın da geçsin bakalım.

Berenin yapamadığı derken? Beren de ilk sezonunda 8-9 alıyordu. 😉

Keşke düz mantığa görü yorum yapmasak. Önce şartları eşitlesek sonra yorum yapsak. 😉

Berenin yapamadığı hiçbir şey yok. A/B`de Vadiyi geçti. Aramızda Kalsın da geçsin bakalım.
Geçmişe mazi:A
haticeye değil sen neticeye bak 2 sezonunda fos diye havası söndü ak fark atıyordu berene:D

Geçmişe mazi:A
haticeye değil sen neticeye bak 2 sezonunda fos diye havası söndü ak fark atıyordu berene:D
Birinin ilk, birinin 2. sezonu. 😉

Küçük Ağa da şimdi Muhteşeme fark atıyor. Bunu her konuda ballandıra ballandıra dersek haklı olur muyuz? Sen demez misin birinin 4. , birinin 1. sezonu? Demezmisin Muhteşem onun zamanındayken 24 alıyordu?

Birinin ilk, birinin 2. sezonu. 😉

Küçük Ağa da şimdi Muhteşeme fark atıyor. Bunu her konuda ballandıra ballandıra dersek haklı olur muyuz? Sen demez misin birinin 4. , birinin 1. sezonu? Demezmisin Muhteşem onun zamanındayken 24 alıyordu?
Evet ama ben bunu forumdaki bazıarkadaşlardan gördüm my la ka yı karşılaştırıyorlar artık bende karşılaştırıcam.:Dka 12 alıyor my 10 diyenler biliyorlarmı onlara da hatırlat biraz my 4 sezon ka 1 sezon olduğunu:D

Medcezir çok kötü düşmüş.

Kara Para Aşk zamanla ilk 5'e kadar girer.

Boynu Büküklerde düşmüş en azından ilk 15'e girebilseydi..

Düşler ve Umutlar artacak zamanla..

Saklı Kalan geçen haftaya göre artışda.

Zeytin Tepesi'ni izlemesemde destekliyorum. Yeni saatinde Ab'de iyi oranlar almış, Totalde de düşük başlamış.

Eline sağlık @EveN
Kara Para Aşk 2. bölümüyle ilk 10'a girmiş.Tebrikler
Güneşi Beklerken ve Medcezir düşüş yaşamış.Umarım bu hafta yeniden yükselirler. :)

Yeni fark ettim, Kara Para Ask iki grupta da 10. sirada yer almis. Cok iyi :D
Ay Yapim yayinladigi üc dizisi de ilk on arasinda yer almis gecen hafta. Kurt Seyit bu hafta aldigi oranlar ile büyük ihtimal kötü gidecektir siralamada.

Kara Para Aşk şu an AB'de haftalık reytinglerde tüm diziler içinde 4. sırada şimdilik, Umarım en kötü 5. kapatırız bu hafta. Çok güzel yükseliyoruz. :)

Son düzenleme: