Her hayal bir gün gerçekleşebilir, ama sakın bunu atlamayın @sokak sanati beyefendi...Hayaller hayaller yine.
Her hayal bir gün gerçekleşebilir, ama sakın bunu atlamayın @sokak sanati beyefendi...Hayaller hayaller yine.
Her hayal bir gün gerçekleşebilir, ama sakın bunu atlamayın @sokak sanati beyefendi...
Ömrünü KA'yı savunmakla geçiren biri, tabii ki de olmaz. Oysa hayal kurmayı bırakıp diziyi izleseydin ne kadar haklı olduğumu görürdün...Bence olmaz mesela ben AK fanı olacağım diye hayl kurdum şimdi ama asla olmayak bir hayal bu bariz yani.
Ömrünü KA'yı savunmakla geçiren biri, tabii ki de olmaz. Oysa hayal kurmayı bırakıp diziyi izleseydin ne kadar haklı olduğumu görürdün...
Gökça da değil Gökçe, bari kadının adını doğru söyle. Hem dizideki adı Yadigar...Diziyi izledim zaten ama şu Civan ile Gökça'nin aşkı başladı beni kastı bıraktım hiç yakışmıyorlar zaten.
Gökça da değil Gökçe, bari kadının adını doğru söyle. Hem dizideki adı Yadigar...
Ben de özellikle ilk sezonda tekrara girdiğini düşünüyorum bu aşkın, ama sonralarda bir şekilde yoluna soktular. Hem sen Hüsne'li sahneleri izlesen bile kardır. Komik olduğunu kabul et...
O zaman doğru yaz ve acele etme. Gözüme çarpıyor hatalar, ben de yazıyorum. Yoksa çok ciddi bir takıntım yok. Asıl yapmacıklık istersen KA'ya bakabilirsin ayrıca...Yanlışlıkla oluyor adını doğru bilemdiğimi düşünmüyorsun her halde ayrıca nedir senim bu takıntın hatalarla. Herkes hatalı yazabilir. Gökça değil kadının isimi Gökçe biliyorum.
Ben o aşkı yapmacık buldum galiba bölüm sonları falan o aşk ile bitmeye başladı bozdu ben bende sıkıldım bıraktım.
O zaman doğru yaz ve acele etme. Gözüme çarpıyor hatalar, ben de yazıyorum. Yoksa çok ciddi bir takıntım yok. Asıl yapmacıklık istersen KA'ya bakabilirsin ayrıca...