17 Şubat 2015 Salı Reyting Sonuçları

Kaçak çakması mı

Ask Yeniden rekor kirmis, tebrik ederim
O Ses AB de 6 reytingi gecerek iyi gitmis, bu aksam 7+ alacaktir finaliyle.
Iste Benim Stilim AB de 2,6 alarak iyi gitmis

Kaçak çakması mı
almışlar kaçaktaki topcuoğlunu diziye serhatın karısı nurgul gibide ondan initkam alıcak bir kadın oyuncu olusturmuslar brazda garip tuhaf aksiyon sahneleri falan
ayy madem kaçağı çok seviyordunuz niye bitiriyorsunuz

Alakaya maydonoz gel bize bazı bazı

hiç sorma benim seyrettiğim dizinin haline bak en azından hatırları var yukarda

Aşk Yeniden çok büyük bir yükseliş yaşamış. İzleyici artık böyle tarzdaki diziler seviyor anlaşılan. Tebrikler FOX'a.

İşte Benim Stilim A/B'de artık ilk 20'ye girmeyi başarıyor. Program TV8'in gündüz kuşağına çok iyi geldi.

büyük patron bu siteyi nerden bilsin Halk tv de söyledi muhalefetim izlediği dizileri düşürüyor fox obamanın olduğu için yükseliyor
sözcü halktv izlersen olacağı bu))) hükümet ile Amerika arası bozuk gezi sürecinden beri ara bozuk. Cnnturk gezi sürecinde 1 3 saat canlı yayın yaptı. Erdoğan'ın danışmanı cnn ne bağlandı sözünü kestiler. En son foxun sahibi karikatüristlerin ölümü sonrası müslümanları suçladı bakanlardan açıklama geldi buna karşı. Bu durumda neden foxun reytingini artırsın.

En son şike operasyonu yapanlar. TRT deki İsraile kötüleyen ayrılık dizisi yapımcısı göz altına aldılar. Ve operasyonu yapanların paralelciler olduğu biliniyor paralelcilerin İsrail'e arası iyi olduğu malum. Foxun dizilerinin artışını biraz burdan bakmak lazim

Bak bu bilgileri asla halk tv de bulamazsın neden mi. Anladın sen)))) bu arada for olamadın değil. Sahibinin kime hizmet ettiği ortada

Aşk yeniden iyi gitmis denk girsem ızleyebilirim belki.

benim izlediğim kore dizileri cevrilmiyor nedense sadece bride of the Century olacak sanırım onu da sevmemistim
gerçi kiraz mevsiminin orjinali izlemistim ya. Şimdi hatırladım

Fox'un dizisi daha ikinci bölümden reyting rekoru kırmış ve zirveye yerleşmiş.. saçmalığın son noktası. Anlaşılan bu sezonun reyting aletleri Fox'a teslim edilmiş.. nerdeyse ilk beşte sadece Fox yer almış. Bu işin de iyice suyunu çıkartılar artık.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Çok iyi olmuş guççuk ağaya

Aşk Yeniden güzel dizi, ikinci bölümüyle çok iyi bir yükseliş yakalamış tebrikler. Bu sezon koruyacaktır bu başarısını, gelecek sezon bilemiyorum, uzayacak konusu pek olmadığından düşüş kaçınılmaz olacak.

Aşk Yeniden'den Küçük Ağa çok kötü bir şekilde etkilenmiş. Buğra Gülsoy, Bana Artık Hicran De'nin intikamını aldı Kanal D'den diyebiliriz.