17 Şubat 2015 Salı Reyting Sonuçları

neden benim seyrettiğim diziler totalde 7. oluyor ve AB DE ilk onun dışında kalıyor
Çok basit düşük zekalı diziler AB de şans bulmuyor. Aynı şeyi birkez izletiriyor erler filim. Arkasokaklar kaçıncı tekrarı bu aynı konuların. İnsanlar sıkılıyor işte

Aşk yeniden de dün hissettiğim gibi kore uyarlaması çıktı. )) bu koreliler işi biliyor. Full house diye bir diziden araklanmış. Ama kiraz mevsimi gibi bir bölümü değil iki bölümü birleştirerek yayınlıyorlar . Malum intikama 45dakikalik diziyi iki katı sürede yayınlanınca tempo dusuyordu burda tempo hiç durmuyor. @destere bir dizi sevdi o da kore uyarlaması çıktı. Arkadaşlar bırakın amerikan dizileri kore dizisi izleyin . Koreliler bizden de amerikalilardan da daha iyi dizi yapiyor
Aynen uyarlama,Fox işini biliyor her diziyi uyarlıyor ama tutturuyorda ))

Hacı sorunu başka yerde ariyon. Küçük agayi izletiren neydi küçük ağanın annesiyle babasını birleştirmek istemesi. birleştirici, birleştirdi.. ee hikaye bitti sonra yok kardak yok bilmem ne ile milleti oyaladi daha iyi bir komedi çıkınca millet ona döndü işte
Aynen bak pompy anladınmı niye böyle oldu bu satten sonrada ne yapsalar dizinin yüklemesi zor :D

Dün annem Aşk Yeniden'i izliyordu, ki annem kolay kolay dizi izlemez vardır bir hikmeti dedim. Yanılmadım. :D Özge'm için sevindim, tebrik ederim diziyi. :)

Özge TNS'ye iyi saydırmıştı acaba şimdi ne düşünüyor çok merak ediyorum. :A

Aşk yeniden ne yapmış öyle 😱 hemde ikinci bölümüyle açıkçası benin kafam buna basmıyor evet iyi dizi hatta süper dizi de olabilir ama ikinci haftada bu reyting nedir be ayrıca erken de bitmiş.
reklamsız ilerledi süreside kısa. reklamlı yayınlandığında düşebilir belki ama bence 10'un altına düşmez hiç bi grupta.

@MelankoliK hep küçük ağayıizleniyor diye sinir oluyordun @Çiğdem- le birlikte )) Sizin sevineceğiniz @pompy nin ise üzüleceği reytingler burada )))

@pompy bana kalırsa senaryo ilk sezon finalinde bitti ben bile bakamıyorum ara sıra bakabiliyorum daha önce bitmesi ve tadında kalması gereken bir diziydi böylece yerlere kadar inip dip yapmazdı yazık oldu dizinin şanı bitiverdi @beyazsoy haklı yaniii )))
http://www.kanald.com.tr/kucuk-aga/bolumler/kucuk-aga-42-bolum?p=5

@ABAY_06

Reyting sistemi şaşırtıcı gerçekten ama beğenilmişse bize de tebrik etmek düşer, tebrikler Aşk Yeniden. Sıla etkisiyle reytingler artmış. :A

Sevdam Alabora çok çok kötü gitmiş süper dizi ama TNS'de iş görmeyince sıkıntı oluyor neyse sağlık olsun. Sanırım bir iki haftaya saati değişir.

Bak @pompy artık patlama ile çatlamakyla dizi gitmiyor hikayesi olan bir şey yazman lazım

reklamsız ilerledi süreside kısa. reklamlı yayınlandığında düşebilir belki ama bence 10'un altına düşmez hiç bi grupta.
Reklamsız gitmesi bence önemli değil ikinci bölümü ile bu çıkışı izlemediğim için bilmiyorum ama tuhaf geliyor ha ilerleyen bölümler de olsa anlarım.

Aşk yeniden super gitmis cevremdeki herkes izliyor nerdeyse herkes yok fox sike yapiyor yok ask yeniden bu kadar izlenmez diyor ama rakibi yok 0 rakip diger dizilerin hepsi birbirinden beter aşk yeniden bu boslugu super degerlendirdi ve 12 aliyor daha da artacaktır super dizi :love1:

Aşk yeniden super gitmis cevremdeki herkes izliyor nerdeyse herkes yok fox sike yapiyor yok ask yeniden bu kadar izlenmez diyor ama rakibi yok 0 rakip diger dizilerin hepsi birbirinden beter aşk yeniden bu boslugu super degerlendirdi ve 12 aliyor daha da artacaktır super dizi :love1:
oturduğum yerde küçük ağa ve Arka sokaklar seyrediyorlar Taksim şişli okmeydanının esnafları