Bunda birşey yok izlediğim bölüm dün izledim evet ama pekte keyifli değildi ,eski tadı yok mehmetcan itici gelmeye başladı Ali desen öyle dizi bir soğuttu kendini eskisi gibi olamaz hiç bir zaman...
Bunda birşey yok izlediğim bölüm dün izledim evet ama pekte keyifli değildi ,eski tadı yok mehmetcan itici gelmeye başladı Ali desen öyle dizi bir soğuttu kendini eskisi gibi olamaz hiç bir zaman...
Senin tanıdıklarin izliyorduroturduğum yerde küçük ağa ve Arka sokaklar seyrediyorlar Taksim şişli okmeydanının esnafları
Dediğim gibi izlemedim ama reytingleri bana uçuk geldi. Ayrıca rakipleri bir zamanların küçük ağası tabi şimdi ortada yok ama kaderimin yazıldığı gün iyi reyting alıyor ve sağlam dizi bunu yapılan yorumlara göre değerlendiriyorum ama ne olursa olsun ikinci haftasında bu kadar yüksek alması bana mantıklı gelmiyor.rakiplere bak birde diziye farkı anlarsım.
küçük ağanın izlenmediğini kabul et artık beeğer muhalefet yaptığı için düşürdü
Yakamoz-Asi senmisinküçük ağanın izlenmediğini kabul et artık be
hayır ama dizi izlenmiyor kabul et şunu artıkYakamoz-Asi senmisin
TurkeyNort East sistemOFF yine mi şike muhabbeti.Hee fox ayarlamıs denekleri kendini izletiyor.Forumda diziye kötü diyen daha çıkmadı buradan bile anlaşılır dizinin sevildiği.😉
Taksim cihangir okmeydanı şişli esnafları seyrediyor ben dizim için ordan alışveriş yapıyorum hatta bodrumda seyrediyor ege bölgesidehayır ama dizi izlenmiyor kabul et şunu artık
hala kabul etmiyosun ya ben sana ne diyim artıkTurkeyNort East sistem
Taksim cihangir okmeydanı şişli esnafları seyrediyor ben dizim için ordan alışveriş yapıyorum hatta bodrumda seyrediyor ege bölgeside
Tekrarlari açıktır ve izlemiyolardir napsin onlar esra erolu bu tarz benimimi acsinlar arkada gürültü yapsin diye bunun tekrarini izliyolar ybsini izlemiyolar 😉TurkeyNort East sistem
Taksim cihangir okmeydanı şişli esnafları seyrediyor ben dizim için ordan alışveriş yapıyorum hatta bodrumda seyrediyor ege bölgeside
Deliler günü alırkaderimin yazıldığı günün düşüceğini tahmin ediyordum daha doğrusu sağlam bir dizi gelince 2.sıra düşüceği çok belliydi bence 🙂🙂🙂
küçük ağa geçen yıl aldığı komedi olan 12 reytingleri bu yıl alamıcağı çok belliydi
atv akıllanmıyor kaçağı bitirdi kaçağın çakması olan alabora getirdiler tutmadı halıyle
aşk yeniden küçük ağanın geçen yılkı aldığı abartılı reytingleri almaya baslamıs zaten salı günlerine abartılı reyting alan bir dizi bulmaya basladılar her yıl seneyede aşk yeniden 5 reytinge düşer ve yeni başlayan başka bir dizi 12 reyting almaya baslar her yıl aynı
marinin başını belaya sokaraşk yeniden uçmuş gitmişgeçen seneki küçük ağayı hatırlatıyor umarım sonu öyle olmaz
kyg düşmüş haftaya artar vurulma zvarimiş
küçükm ağa da ağayı hastanelik etme vakti gelmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?