16 Temmuz 2013 Salı | Bugün TV'de Ne Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz?

• Kapanmadan Kazan (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
tvdebugun.gif

Bugün hangi yapımlar yayınlanacak?

İşte liste;

TRT 1 PRİME TİME KUŞAĞI
21.05 Seksenler (Yerli Dizi - Tekrar)

TRT 1 GECE KUŞAĞI
23.40 Osmanlı Tokadı (Yerli Dizi - Tekrar)

STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Hababam Sınıfı Uyanıyor (Yerli Sinema - Tekrar)
22.00 Transformers (Yabancı Sinema - Tekrar)

STAR TV GECE KUŞAĞI
23.30 İşler Güçler (Yerli Dizi - Tekrar)

ATV PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Kapanmadan Kazan (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)
22.15 Kim Milyoner Olmak İster? (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

KANAL D PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Güneşi Beklerken (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 3. Bölüm

KANAL D GECE KUŞAĞI
23.15 Şans Kapıda (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)
01.00 Galip Derviş (Yerli Dizi - Tekrar)

FOX TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.30 Kahireli Palas
(Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 22. Bölüm
21.00 Bir Aşk Hikayesi (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 15. Bölüm

FOX TV GECE KUŞAĞI
00.15 Babam Sınıfta Kaldı (Yerli Dizi - Tekrar)

SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Çok Güzel Hareketle Bunlar: Sevgililer Günü Özel (Eğlence Programı - TV'de İlk Kez)
22.15 Bebek İşi (Yerli Dizi - Tekrar)

SHOW TV GECE KUŞAĞI
23.30 Deli Yürek (Nostalji Kuşağı) (Yerli Dizi - Tekrar)

SAMANYOLU TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.50 Tokatçı (Yerli Sinema - Tekrar)
22.15 Şefkat Tepe (Yerli Dizi - Tekrar)

SAMANYOLU TV GECE KUŞAĞI
23.30 Ekip 1 (Yerli Dizi - Tekrar)

KANALTÜRK PRİME TİME KUŞAĞI
19.50 Ejderin Yumruğu (Yabancı Sinema - Tekrar)
21.50 Ölüm Treni (Yabancı Sinema - Tekrar)

KANALTÜRK GECE KUŞAĞI
00.00 Transfer Dosyası (Spor Programı - Canlı)

TV8 PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Vuruş Mesafesi (Yabancı Sinema - Tekrar)

Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ? / İzlediniz ?

Günün Dizileri:

969685_582061651816285_1430801836_n.jpg

Güneşi Beklerken / Kanal D
3. Bölüm
(Yeni Bölüm)

20.00

ZEYNEP, KEREM'DEN HESAP SORUYOR!

Kapalı alan korkusu olan Zeynep, bir lunaparkta korku tünelinde eli kolu bağlı tuzağa düşürülmüştür. Üstelik hesapta olmayan bir yangın giderek yayılmaktadır. Lunapark kapalı olduğu için Zeynep’in yardım çığlıklarını kimse duymaz. Tam ümidini kaybetmek üzere iken hiç beklemediği biri Zeynep’in hayatını kurtarır. Yaşadığı şoku atlatmaya çalışan Zeynep, bunun sorumlusundan hesap sormaya kararlıdır. Kerem’in evine gider ve onun karşısına dikilir. Fakat bu pek de iyi bir zamanlama değildir. Annesi ve babası ile kötü bir tartışma yaşayan Kerem, çok öfkelidir. Kerem’in uyarılarına aldırmayan Zeynep, onunla konuşabilmek için arabasına biner. Son sürat arabayı kullanan Kerem, kendini de Zeynep’i de yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya bırakır. Barış ise defalarca Kerem’e ulaşamaya çalışır ama başaramaz. İkiliden haber alamayan Barış, Keremler’e gider. Cihan ise peşinden koşup cüzdanını vermeye çalıştığı kişinin Demet olduğundan şüphelenir. Yıllar sonra karşısında Demet’i görmenin ihtimali bile onu heyecanlandırır. Cüzdanın sahibinin kim olduğuna emin olmak zorundadır. Bir gece içinde iki kez Kerem yüzünden ölümden dönen Zeynep, bu kez onunla ısısız bir ormana düşer. İkili medeniyete dönmeye çalışırlarken, bu kez de peşlerine köpekler takılır. Ancak esas olay Kerem ile Zeynep’in ertesi gün birlikte okula gelmesi ile yaşanır. Herkes bu duruma çok şaşırırken Melis çok kıskanır. Üstelik ikili hakkında beklenmedik bir dedikoduda kısa sürede kulaktan kulağa yayılır. Olay kontrolden çıkınca da Kerem karşısında Cihan Hoca’yı bulur.

106.jpg

9603_601578896538552_847451161_n.jpg

Bir Aşk Hikayesi / Fox TV
15. Bölüm (Yeni Bölüm)
21.00

KORKUT HERŞEYİ BIRAKIP CEYLAN'IN PEŞİNE DÜŞER!

Karanlıktaki gerçekler ortaya çıktığında, diğer her şey karanlığa gömülür.
“Gecelerce hayaller kurdum ben. Evleneceğiz, çocuklarımız olacak, birlikte yaşlanacağız... Hepsini gördüm ben, hepsini istedim. Çok istedim! Bir tek onunla istedim.” Diyen Ceylan için acı gerçeklerle yüzleşme zamanı… Korkut’un Ceylan’ı kaybetmemek için sakladığı sırlardan birinin bile ortaya çıkmasıyla aşıklar büyük bir sınavla karşı karışa kalırlar. Ceylan için Korkut’tan kaçmak tek seçenektir çünkü onu gördüğü an karşı koyamayacağının farkındadır. Ama Korkut’un onun peşini bırakmaya niyeti yoktur. Her şeyi bırakıp Ceylan’ın peşine düşer. Ve nihayet iki sevgili yan yana geldiğinde beklenmedik bir şey Korkut’un tüm planlarını alt üst eder. Diğer tarafta Gönül öldü sandığı çocuğunun yaşadığını öğrendiğinde artık tek bir amacı vardır çocuğunun kim olduğunu bulmak! Gönül gerçeklere bir adım daha yaklaşır. Korkut’un oğlu olduğunu öğrenecek mi yoksa çaresizce acı çekmeye devam mı edecek?

1001012_524696494269291_1309276676_n.jpg

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri: