16 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Olamaz yaa Hayatımın Rolü bu kadar kısa mı sürecekti son sahnesi oynandı ve şuan son reklamda başlar başlamaz bitecek ama heyecanlı yerde bitti

kanal d nin bu sezon halini çok merak ediyorum bence atv geçecektir

Nasıl oluyor o? Kanal D zirvede ama çökmüş. Diğerleri sonda ama tebrik. Sultan muhtemelen 5 reyting falan alır.

revancıgım daha önce dedim sultanın senaryosu ve başrol uyumsuzlugu var git gide gide düşecektir. karşısında ufak bir rakip geldi dizi dagıldı
)))

kanal d uzaun zamandır yanlış adımlar aıyor. başlatıkları dizileri hepp çöküşte keşanlı- kasya duragı- annem uyuken - sultan- bir çocuk sevdim- umursuz ev kadınları hep ciddi reyting kaybı yaşadı. artık eski gücü kalmadı

Olamaz yaa Hayatımın Rolü bu kadar kısa mı sürecekti son sahnesi oynandı ve şuan son reklamda başlar başlamaz bitecek ama heyecanlı yerde bitti

sudan bıkmıs balıklar totalde kaç alir tahmin bile edemiyorum tekrarlarina bakarak ab de hayatımın rolü 3ü geçmesi lazım totalde 3 almasi lazım

Bakalım sultanın çöküşü devam edecek mi 22 23ü merakla bekliyorum

Yazın yine en yüksek reytingli dizisini Kanal D yaptı. Tıpkı kışın olduğu gibi. Gerçekten büyük başarı

sudan bıkmıs balıklar totalde kaç alir tahmin bile edemiyorum tekrarlarina bakarak ab de hayatımın rolü 3ü geçmesi lazım totalde 3 almasi lazım

sudan bıkmış balıklar h. rolünden daha iyi bir dizi üstelik zamanla yükselecek. yarın ilk üçte olacak gibi

4 reyting alınca sevinmeyen aksine üzülen ve herkes tarafından düşüş var denilen tek kanal Kanal D gerçekten. Bu titulu kazanmak çok zor

Hayatımın Rolü'nü izlemek gerek, güzel eğlenceli bir diziye benziyor, Dinle Sevgili'nin reklam aralarında izledim hoş du. Bakalım Doktorlar ne yapacak 21.45'de başladı, iyi gider bence.

4 reyting alınca sevinmeyen aksine üzülen ve herkes tarafından düşüş var denilen tek kanal Kanal D gerçekten. Bu titulu kazanmak çok zor

revan yav allah askına kanald basarisina dil uzaticak adam yok

pazartesi sultan kıral ona kimse laf edemez ama düsüs sebebi senaryodur belki yani kimse kasmiyor

sultan iki gruptada birinci bu kesin

Hani bir sahne vardi ya "Aynen öyle Müsfik".. O sahnede ne oldu?

kadın bu laf muşfiğin lafı agzım müşfige gitti dedi. anne ve küçük kızda ilkbaşta foyaları dökülmüş gibi baktı sonra kadın müşfiğin lafı diyince hiç bişey olmamış gibi davrandılar

- - - Ekleme - - -

Yazın yine en yüksek reytingli dizisini Kanal D yaptı. Tıpkı kışın olduğu gibi. Gerçekten büyük başarı

kanal d geçmiş dizilerin ekmegini yiyyiyor millet kanal d iyi dizi yapar diye bakıyor ama sonra tekmegi vuruyor kanal d ye
)))

Basit bir senaryo kandirilmasi yani..

Ne kadar anlamsız bir cümle. Ne yani Kanal D`nin hatrı mı var? Hangi insan sevmediği diziyi sırf Kanal D`de diye izler? Aslında atv`deki diziyi izliyorum ama Kanal D`nin bende hatrı var. İzlemezsem kırılır- mı diyecek millet? Ben bakıldığında Kanal D tarafı tutan biri gibi görüne bilirim. Ama Kanal D`de izlediğim diziler: Eskiden ÖBGZK`yi izliyordum son zamanlarda artık izlemiyorum, Kuzey Güneyi ara sıra izliyorum, Yalan Dünyayı yazın izleme kararı aldım. Bu kadar. Zirvede olan bir kanalı tebrik etmek hak ettiğini gösterir. Ayrıca kupayı boşuna diğer kanallara yakıştırmayın. Kanal D zirvede olmadığı günler ilk 3te. Ama diğer kanallar dipte
bi haftada 1.5 reyting düşünce ama kupa filan kalmaz
Temmuz sonunda görüşürüz o zaman

Basit bir senaryo kandirilmasi yani..
normalde anne ve küçük kız şüpelenmemsi lazım dil sürçmesi sanması lazımdı kadın anladılar diye edişelenmesi lazımdı sadece. ama senarist ve yönetmen yanlış yazmış seyirciyi heycanlandırmak için.

Aynen öyle..

Profesyonelsin bu islerde beyazsoy.. Sen yaz diziyi

star tv dizilerinin hepsi

kutsal yolculuk hicret yolu baslamasiyla programlar dahil 21:00 baslicak ramazan özel

Hayatımın Rolü Total'de 3.1 reyting, A/b'de 4.2 reyting alacak. Hiç beklemezdim ama sonuç büyük ihtimal böyle olacak...