16 Ocak 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Alparslan: Büyük Selçuklu | TRT1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Ömer için şaşırmadım. Geçen hafta böyle demişdim:

Bu dizi aynı Yürek Çıkmazı havasında, aynı tarz reyting almaları da muhtemel.

Gerçekten böyle devam edecek galiba, max Yürek Çıkmazı gibi 6 reytingi görür ama genel olarak 4-6 arası takılır.
Kötü mü? Tabii ki değil. Amma OGM için her dizisini tutturuyor iddiası Çöp Adam sonrası bir kez daha yalanlandı.

Bu arada ben Ömer'in ilk bölümünü zor bitirmiştim. Çok kasvetli ve yavaş bir iş, izleyenlere sabır diliyorum.

Survivor reytingleri ne güzel öyle. Daha 2. bölümde çökmüş.

Tarihte ilk kez erken final yapar umarım.

Popüler oyuncuların olduğu iş neden yüksek reyting almıyor dedin ben de iş şöhrete kaldıysa Engin ve Elçin'in Ömer oyuncularına kıyasla özellikle uluslararası alanda daha çok ünlü olduğunu belirttim anlamayacak ne var.
En az 13 bölüm süreceği dışında belli olan bir şey daha var ki bu haliyle bile Çöp Adam'dan daha iyi sonuçlar alıyor yani konu tartışmaya kapalı.

Reactions: Özgür
Ben ne zaman böyle bir şey söyledim. 😱 Reytingi popüler oyunculara asla bağlamam.

Aynen daha iyi sonuçlar alıyor.
Bak 2. bölüm reytingi Ömer’in 2. bölüm reytinginden daha fazla.

https://twitter.com/x/status/1600747649132625920

Bende iki üç Reyting aldı sandım. Bu kadroya çok bile almış
Acun abim yedeklerden bomba isimler getirerek hal eder bu işi

İyi Reyting alan diziler var. İşi daha da zor olacak bu sene.

Reactions: Yakamoz-Asi
Reytingi oyunculara bağlamadığını biliyorum da bu cümlenden başka çıkarım yapmak imkansız.

Önemli olan geçmiş değil şu an ve şimdilik reyting bakımından Ömer > Çöp Adam

Reactions: Özgür
Reytingi oyunculara bağlamadığını biliyorum da bu cümlenden başka çıkarım yapmak imkansız.

Önemli olan geçmiş değil şu an ve şimdilik reyting bakımından Ömer > Çöp Adam
Ben senin geçen günkü cümlelerine karşılık bunu söyledim.
Bu hafta artışımız devam eder sen de çatlarsın.

Bu gidişle aynen ilk kez erken final yapacak. 😂 Kimse bu kadarını beklemiyordur.

Yasak Elma 160 küsür bölümde ve kötü bir sezonunda bu reytingleri alıyor. Çok iyi reytingler bence. Senaryosundan bağımsız bir şekilde izleniyor. Senaryo durağan veya hareketli, fark etmiyor. Pek diğer rakiplerinden etkilenen bir dizi de değil.
Ömer dizisi bu reytinglerle ilerler gibi duruyor. 3-4 reytinglere düşme ihtimalini 6-7 oranlarına yükselme ihtimalinden daha fazla görüyorum.

Ömer dizisinin din danışmanlığını yapan adam hadisleri inkar eden birisiymiş öyle bir şey gördüm internette.

Survivor çökmüş daha 2. bölümde. Demiştim bu sezon izlenmez ve zamanla 2-3 reytinglere düşer diye. Format miadını doldurdu artık.

Reactions: 12.Adam and STAR
Bu zorlu günde 3 kategoride de ezici şekilde lider olan Alparslan'ı tebrik ederim

Ömer'e ikinci Baba derken ciddiydim, resmen roman ağırlığında ne anlattığı belli olmayan bir dizi olmuş. 13 bölümden uzun süreceğini sanmıyorum.

BKGI'nın AB'de bu kadar sert düşeceğini beklemezdim sürpriz oldu.

Survivor da beklenildiği gibi tutmamış. Bu gidişle Aile Pazartesi'ye ambargo koyar

Reactions: 12.Adam