Ben söyleyeceğimi söyledim dizi haftaya yükselince bakalım ne diyeceksin yine sır diyecek misin bakalım .ssKemalim yapmazı kötü duruma soktular @DarkLeqenD burda olsada görseydi keşke ayoll
Ben söyleyeceğimi söyledim dizi haftaya yükselince bakalım ne diyeceksin yine sır diyecek misin bakalım .ssKemalim yapmazı kötü duruma soktular @DarkLeqenD burda olsada görseydi keşke ayoll
Survivor gelince final yaparsınız o yüzden "Kırgın Çiçekler: Kemalim Yapmaz" konsepti üzerine çalışın bari oyuncularınız emekliye ayrılmasınDizim yükselince bu sözlerini bizzat yutturacağım sana Yine boş yapıyorsun her zaman ki gibi .ss
Haftaya 8,5 alacağız siz düşeceksiniz Survivor gelince
En azından senin Kırık Çiçekler gibi çakma bir iş olmazSurvivor gelince final yaparsınız o yüzden "Kırgın Çiçekler: Kemalim Yapmaz" konsepti üzerine çalışın bari oyuncularınız emekliye ayrılmasın
bu hafta dahada zor ayoll acun geliyor o herifin ilk bölüm reytingleri yüksek oluyormus içerde bile düşebilir bırak kırgın çiçekleriBen söyleyeceğimi söyledim dizi haftaya yükselince bakalım ne diyeceksin yine sır diyecek misin bakalım .ss
Survivor 8.5 alır Totaldebu hafta dahada zor ayoll acun geliyor o herifin ilk bölüm reytingleri yüksek oluyormus içerde bile düşebilir bırak kırgın çiçekleri
Ben dizimi satmam sizin gibi ben ezik bir izleyici değilim yarı yolda bırakmam sevdiğimi Survivor ezecek sizi ben de göbek atacambu hafta dahada zor ayoll acun geliyor o herifin ilk bölüm reytingleri yüksek oluyormus içerde bile düşebilir bırak kırgın çiçekleri
Aslında dizi bazen çok sıkabiliyor ama öyle bir topluyorlar ki halen çok iyi olmayı başarabiliyorlar umarım bu büyü hiç bozulmaz.Ben söyleyeceğimi söyledim dizi haftaya yükselince bakalım ne diyeceksin yine sır diyecek misin bakalım .ss
Biz her zaman harikayız 100.bölümde bile 7,5-8 Reyting alacağızAslında dizi bazen çok sıkabiliyor ama öyle bir topluyorlar ki halen çok iyi olmayı başarabiliyorlar umarım bu büyü hiç bozulmaz.
bende öyle dedim çok iyi dizi Allah var bu dizide her zmn derim bilirsin beni D: cnm bn m survivor da da çok düşme olmaz m.etmeBiz her zaman harikayız 100.bölümde bile 7,5-8 Reyting alacağız
hhahaha sana takılmak hoşuma gidiyor GÜNEŞİN KIZLARI , bodrum masalı gibi dizilerinle uğraşmak yoksa banae o dizilerden ayollBen niye şişireyim be onu, zaman zaman beni de çok sinir eden reyting yorumları yapıyor. Ama bu konuda aynı tarafta olduğumuz için dediğini onaylamak işime geliyor
Kurdoğlu ile uğraşhhahaha sana takılmak hoşuma gidiyor GÜNEŞİN KIZLARI , bodrum masalı gibi dizilerinle uğraşmak yoksa banae o dizilerden ayoll