16 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Arkadaşım Hoşgeldin yanlış saatte yayınlanıyor. Çoğu kişi İntikam bitmedi sanıyor açmıyor bile. Oysa Salı PT1'de olsa coşar. Tekrarlarından da görüldüğü gibi. :)

°°°mobil mesaj°°°

kvp her zamanki gibi iyi gitmis
aramizda kalsin hafif dusmus sanki
sbtye gore bakilirza zengn kiz iyi gitmis
intikam sbt de hep dusuk yarin belli olur
bhuv umulandan dusuk
arkadasm hosgeldn dusuk basladi

Benim Hala Umudum Var bitti 22.59
Şimdi Umutsuz Ev Kadınları

Kurtlar Vadisi Pusu 1 dakika ara

Arkadaşım Hoşgeldin 2'den 7'ye fırlamış. :F Yalnız 2.88 ile başlayınca çok korktum düzelmiş sonra iyi. :X Bu arada Hakan Akkaya'yı o sesle kim padişah yaptıysa tebrik ediyorum. :(

Kokoreç skeci güzel değildi pek Hakan Akkaya yüzünden. :(

gecen hafta vadi yok muydu?
vardı ama arkadaşım hoşgeldinle karşılaştığı anlıkların hepsinde reklamdı 2 dk reklamlı olmasına rağmen 10 reyting fark attık p1 de direnemez

vadinin reklamında yükselmiş vadi bu anlıkta reklamlıydı bi giriyo bi çıkıyo zaten başlayacam böyle işe aynı yerde bitti arkadaş erken bitti bi de

Vadi iyi gitmiş
Arkadaşım Hoşgeldin 8`e yaklaşmış
Kızıl Şafak iyi gidiyor ama biraz daha yükselmesi lazım

vardı ama arkadaşım hoşgeldinle karşılaştığı anlıkların hepsinde reklamdı 2 dk reklamlı olmasına rağmen 10 reyting fark attık p1 de direnemez

vadinin reklamında yükselmiş vadi bu anlıkta reklamlıydı bi giriyo bi çıkıyo zaten başlayacam böyle işe aynı yerde bitti arkadaş erken bitti bi de
vallaha pt1 de nasil gider bilemiyorum persembe pt1 i pt2sinden totalde daha kotu gelebilir ama belki baska bi gun pt1de daha ii gidebilir ama kanal dnin cok yeni projesi var pt1 icin pt2de kalir hosgeldin arkadasim :)
kvp nin hakkini teslim ederim izlemesemde takas tebriklerr :)