16 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

vadiye kötü diyenleri ben anlayamıyorum ayoll totelde ilk 2 sırayı aynı dizinin almasını başka hangi gün ve nerede gördünüz açıklarmısınız resmen özetimizle yarışıyoruz tek rakibimiz totelde özetimiz bunu başka yapabilen bir dizi varmı 😉😉😉 ayrıda ab ne olursa olsun oradada zirvedeyiz varsın kendi rekorumuzu geliştiremeyelim milleti geçtikten sonra sorun değil 😉😉😉

vadi 15 reytingle farkı açmış ama ab de düşüş var

arkadaşım hoşgeldin dün geçen haftaya göre biraz kötüydü düşmesini bekliyordum ama yine 8 reytingi geçmiş

İki tane Aramızda Kalsın yorumu yapmışsın panpa.

Arkadaşım Hoşgeldin o cahal.

Arkadasim hos geldin gayet iyi sonuclar almis, yakinda AB'de kvp'yu gecip zirveye yerlese bilir. Aramizda kalsin, ZKFO cok iyi oranlar almaya devam ediyorlar. Beni affet cok basarili. Intikam toalde iyi degil ama AB'de 5 reyting cok iyi sonuc. BHUV pt2'ye gecmeli, star'daki gibi mutlaka daha iyi oranlar alacaktir...

Arkadaşım Hoşgeldin bu oranlarla hala PT2`de ya. Ona bir lafım yok.

TVR`e bakın PT2`de nasıl düşüyor. PT1`de bence daha yüksek bile alabilir.

Yapım vardır PT1`de yüksek alır, PT2`ye geçince düşüş yaşar. Bkz: İntikam.

Yapım vardır PT2`de daha iyi oranlar alır. Bu Kayıp gibi diziler.

Bu yüzden AH bence Salı PT1 olmalı. A/B`yi garanti alır.

AB grubunda zirve şansı var Perşembe günü de.

En azından Arkadaşım Hoşgeldin`in önünde daha yüksek bir yapım olsa o da onun gazıyla 10`u geçebilir. Mesela geçen seneki İntikam olsa. Ama İntikam artık düşüş yaşadı bu yüzden AH`e destek veremiyor.

AB grubunda zirve şansı var Perşembe günü de.
Var yok demiyorum ama Salı PT1`de bence oranlarını yükseltir ve zirveyi alır A/B`de. TVR fena şekilde düşüyor PT2`de.

Hem baksana millet İntikam bitmedi sandı dün 2.88 reytingle başladı program. Ama tekrarı 4 ile başlıyor anlığa. PT1`de olsa direkt 6 ile başlar geceye.

Arka Sokaklar ardından yayınlansa kopar.

Acaba Perşembe Pt1 de nasıl gider Vadiyi etkiler mi diye düşünmeden edemiyorum.

Evet Totale faydası olur özellikle. Ama Arka Sokaklar gününün kurtarılmasına ihtiyaç yok.
Bu program zayıf güne yerleştirilmeli. Perşembe de zayıf ona bir şey demiyorum ama PT1 olmalı. Bu yüzden Salı ideal. A/B boşluğu var o gün.

Acaba Perşembe Pt1 de nasıl gider Vadiyi etkiler mi diye düşünmeden edemiyorum.
En idealı Salı.

Neyse Kanal D kendi bilir.

1KURTLAR VADISI PUSUATV16.01.201420:42:5723:14:5315,1533,0245,90
2KURTLAR VADISI PUSU (OZET)ATV16.01.201419:59:4820:42:577,0716,54
42,7

bilmem anlkatabiliyormuyum 15.15 reyting
en yakın rakibi her zamanki gibi özeti
özetine 8 reyting fark atmış ya arkadaş böyle bişey yok yok
bu kadar ezici bi üstünlük olamaz

ab grubu ne öyle ya bi 11 alıyoruz bi 9 bi 11 bi 9 saçmaladılar iyice

böyle bişey yok yok yok yok yok yok
15 alıyo en yakın rakibi vadiden sonra başlamasına rağmen 6

vadiyi geçmek mucizeden de öte imkansız bişey ne koyarsan koy hiçbişey 15 i geçemez

perşembeye gelecek her dizi-programın rakibi kurtlar vadisinin ÖZETİDİR ötesi yok özete yaklaşan sevinsin geçen bayram etsin açık ve net

perşembe günü vadinin özetini geçemeyen;
arkadaşım hoşgeldin
aramızda kalsın
zkfo
bunları bazı günlkeri koysan zirveye oynar rahatlıkla ama perşembe kaderleri bu

Son düzenleme:
İntikam gerçekten bu oranları haketmiyor..

Anlamıyorum anlığa çok zor giren bir dizi A/B'de nasıl 5 reyting alıyor? Bence arkadaşım hoşgeldin ile intikam yer değiştirmeli..

Kurtlar Vadisi Pusu Totalde çok iyi giderek zirvede yer almış iki grupta da. A/B`de düşse de oranları gayet iyi. Tebrikler.

Arkadaşım Hoşgeldin Kanal D'ye dayanak oldu. Program Perşembe gecesi Kanal D'yi 2. program yaptı ve iki grupta da Kurtlar Vadisinden sonra en çok izlenen yapım oldu. Özellikle de A/B`de harika gitmiş.

İntikam Totalde düşük gitse de A/B`de yükselişe geçerek gayet iyi gitmiş.

Aramızda Kalsın 2 hafta önceki yükselişinin ardından düşüş yaşayarak dönmüş malesef.

Zengin Kız Fakir Oğlan iki grupta da şaşırtıcı derecede yükselmiş.

Kanal D Haber iki grupta da en çok izlenen haber olmuş.

BHUV çok kötü gitmiş. Bu program PT1`de yapamaz demiştim.

Dipnot: Arkadaşım Hoşgeldin bir komedi programı. Tekrarları bile çılgın atıyor. Eğer hafta içi bir günde "özetli" şekilde yayınlanırsa hem özeti hem kendisi üst sıralarda yer alır diğer eğlence programlarında olduğu gibi.

Anlamıyorum anlığa çok zor giren bir dizi A/B'de nasıl 5 reyting alıyor? Bence arkadaşım hoşgeldin ile intikam yer değiştirmeli..
SBT İntikamı iyice düşürüyor. Bu geçen seneden böyle. A/B`de SBT`de 5 alınca TNS`de 10 alıyordu.

Ayrıca dizi bu kadar izleniyorsa bile Beren sayesindedir. Sene sonunda biter.

Kurtlar Vadisi Pusu çok iyi Oranlar almış fark atmış resmen Tebrik Ederim.

Aramızda Kalsın çok iyi Oranlar almış Tebrik Ederim.

Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi Oranlar almış yine Tebrik Ederim.

Intikam Kanal D'yi AB'de güldürmüş Tebrik Ederim.

Intikam total de çok iyi olmasada ab de çok iyi gitmiş
Kurtlar Vadisi Pusu nun reyting i çok iyi
Aramızda Kalsın da çok iyi gitmiş
Arkadaşım Hoşgeldin 1 numara zaten benim için

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşımın hoşgelmesi nedeniyle aramızda kalsın az da olsa çarpışmış ve ab seyircisi akmış gitmiş pt 1 alınmalı derim ama bu seferde intikam bitme noktasına gelir bence böyle iyi haa salı kesinlikle her 2 taraftada 1.olur ama neyse