İzin alan kim gülüm? Geciktirdiğin an affetmem.Konu açıyorum devam edebilirsin izin veriyorum.
At at hemen izlerim.
İzin alan kim gülüm? Geciktirdiğin an affetmem.Konu açıyorum devam edebilirsin izin veriyorum.
At at hemen izlerim.
Sınavın yarın bitiyor sanırım benim bugün bitti çok şükür.aga oysa varya ortalık acayip karışır o pröfösör 2004-2005 ten beri var kriptex olayını hatırlarsan safiye kriptex i ona sormuştu yine eğer pröfösör yüce majeste ise herşeyden haberi var demektir
arkadaş ortalık karıştı iyice ya
şimdi sınava çalışmam lazım yarın atarım güzel dostum
Bomba listemle geliyorum.İzin alan kim gülüm? Geciktirdiğin an affetmem.
benim yarın bitiyo Allah ın izniyle son sınav ama çalışmadım daha neyse ki vadi uykumu kaçırdı uykum gelmeden çalışırımSınavın yarın bitiyor sanırım benim bugün bitti çok şükür.
Umarım güzel geçer tarihdaşım.benim yarın bitiyo Allah ın izniyle son sınav ama çalışmadım daha neyse ki vadi uykumu kaçırdı uykum gelmeden çalışırım
meslektaşım desen daha doğru olurdu ikimizde tarihçiyiz ya ismi var ama başka bişeyi yok tarihçiymişUmarım güzel geçer tarihdaşım.
Bence %100 odur. Çünkü şifreyi zaten o çözdü. Dizide ıstanbul gelmiş ve yalnız geziyor. O olsa daha iyi olur gibime geliyor.aga oysa varya ortalık acayip karışır o pröfösör 2004-2005 ten beri var kriptex olayını hatırlarsan safiye kriptex i ona sormuştu yine eğer pröfösör yüce majeste ise herşeyden haberi var demektir
arkadaş ortalık karıştı iyice ya
şimdi sınava çalışmam lazım yarın atarım güzel dostum
tam tapınakçı tipi var zaten ama bence pana ters köşe yapabilir belli olmaz yine deBence %100 odur. Çünkü şifreyi zaten o çözdü. Dizide ıstanbul gelmiş ve yalnız geziyor. O olsa daha iyi olur gibime geliyor.
En başından beri söylüyordum düşmeyecek fazla diye.Arkadaşım Hoşgeldin şaşırtmaya devam ediyor. Akşam yine çok iyiydi. Demek ki iyi işler gününe, saatine bakmaksızın yüksek reyting alabiliyormuş.