16 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Sınavın yarın bitiyor sanırım benim bugün bitti çok şükür.

İzin alan kim gülüm?
Geciktirdiğin an affetmem.
Bomba listemle geliyorum.

Bence %100 odur. Çünkü şifreyi zaten o çözdü. Dizide ıstanbul gelmiş ve yalnız geziyor. O olsa daha iyi olur gibime geliyor.

Bence %100 odur. Çünkü şifreyi zaten o çözdü. Dizide ıstanbul gelmiş ve yalnız geziyor. O olsa daha iyi olur gibime geliyor.
tam tapınakçı tipi var zaten
ama bence pana ters köşe yapabilir belli olmaz yine de

Tamaaam arkadaşlar, Komedi Dükkanı tutmuştur. Hayırlı uğurlu olsun!

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

Arkadaşım Hoşgeldin şaşırtmaya devam ediyor. Akşam yine çok iyiydi. Demek ki iyi işler gününe, saatine bakmaksızın yüksek reyting alabiliyormuş.

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da gayet başarılı oranlar alarak zirvede yer almayı başarmış ancak AB oranları çok kötü düşmüş bu hafta.

Aramızda Kalsın bir haftalık aranın ardından yine başarılı şekilde dönmüş ve iki grupta da başarılı sonuçlar almış ancak AB oranları biraz düşüşte.

Arkadaşım Hoşgeldin iki grupta da oranlarını arttırmış. Özellikle AB grubunda Vadi ile arasında sadece 1 reyting fark kalmış.

Zengin Kız Fakir Oğlan SBT çok şişiriyor ama Tns'de aldığı oranlar da gayet iyi.

İntikam totalde düşüş yaşamış ancak AB grubunda 5 reyting üzerinde alarak geçen haftaya göre yükselmiş.

Benim Hala Umudum Var ise iyice kan kaybetmeye başladı ve listenin epey gerilerinde kaldı.

Arkadaşım Hoşgeldin şaşırtmaya devam ediyor. Akşam yine çok iyiydi. Demek ki iyi işler gününe, saatine bakmaksızın yüksek reyting alabiliyormuş.
En başından beri söylüyordum düşmeyecek fazla diye.

Vadi Totalde iyi gitmiş Ab'de düşüş yaşamasına rağmen lider Tebrikler

Aramızda Kalsın Aradan sonra Düşüş yaşamış

Arkadaşım Hoşgeldin Süper gidiyor Ab'de 8 almış

Zkfo başarılı gitmiş

İntikam totalde kötü Ab'de fena değil

Bhuv düşük gidiyor

Beni Affet çok iyi gidiyor

Beklendiği gibi almışız.

Intikam ne oldu da yine bu kadar dustu gerçekten anlamiyorum..

Kurtlar Vadisi Pusu 15 Reyting üstünde ve resmen rakipsiz! Kendi özeti ile yarisiyor ama sunu belirteyim gecen hafta Aramizda Kalsin yokken AB de 2 Reyting yükselmisti ve bu hafta Aramizda Kalsin dönünce yine 9 küsür Reytinge düstü! Yani bu Dizi Vadi ye iyi gelmiyor...

arkadaşım hoşgeldin çok iyi gidiyor iyi konuklarla ab de zirveyi alması kaçınılmaz

vadi totalde çok iyi ab de kötü bir vadide bir stv dizilerinde bu ka fark var iki grup arasında demek ki dünkü yorumlar haklıymış

intikam totalde 4 ün üstüne çıktı mı ab si 5 in üstü zaten rahat sene sonunu görür zaten dizinin şu an bitme tehlikesi yok denecek ka az

aramızda kalsın ab de daha iyisini hakediyor
zkfo çok iyi gidiyor boş denen günde osman sınav dizisi bile bu reytingi alamıyor

beni affet çok iyi gitmiş neredeyse 6 reyting 😱

Son düzenleme:
ZKFO Aramızda Kalsın`ı geçmiş 😱

Kurtlar Vadisi Pusu totalde yükselerek 15'i geçmeyi başarmış tebrikler, ab'de de düşüş yaşamasına rağmen iyi gitmiş yine.

Arkadaşım Hoşgeldin iki grupta da yükselerek süper gitmiş.
Böyle kaliteli komedilerin böyle reytingler aldığını görmek ne güzel.

Zengin Kız Fakir Oğlan özellikle ab'de iyi gitmiş.

Aramızda Kalsın 1 haftalık aradan iyi dönmüş bence. Diziden daha fazla yükseliş beklememek lazım ama Perşembeleri Star'ı iyi idare ediyor.

İntikam totalde düşüş yaşasa da ab'de o reklam düzenine rağmen çok iyi gitmiş. Zaten 5'i geçtiği sürece sıkıntı yok.

Beni Affet ve Müge Anlı çok iyi gitmişler.