16 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

meno teyzem gider ayak bence totoşu +2 reyting katkı yapar

my siz ve maçsız ortamda 5 almış artık reklamsız gitse de alacağı en iyi 5.5-5.7 arası bişidir
Dizi hep 6 küsür reytinglerde dolaşıyor 3.bölüm 7 küsür almıştı o bölüm roma ve elif&ömer sahneleri ağırlıktaydı bu dizide aşk başladığında oranlar artacak *Dream* demişti dersin

reklamlar 14-15 dk reklasız gittiği süreler onlar

reklamsız gittiği süreler : 14 dk-74 dk-19 dk

kalitenin merkezi gitsin de ortalık mankenden bozma oyunculara mı kalsın .ss
Karadayı bile 45 dk reklam veriyor artık
20:44 ilk kuşak 21:44 ikinci kuşak 22:28 3.kuşak kuşak diye MY 79 dk'mı reklamsız gidiyoorrr😱 Yuhh artık
Karadayı'mın düşme sebebi oldu

Sende Perçen'i sevmezdin noldu da bu aşka kapıldın???

vahide teyzeyi meryeme göre sevmem
ancak şu an 8+ reyting alan 9 diziye bakınca vahide teyzeyleyarışır bir ece uslu bir bergüzarkorel var oyunculuk anlamında

ayrıca 74 dk 79 değil .ss ayrıca starın hatası madem 74 dk reklamsız gidiecen niye maç varkene gidiyon kpa varkene gitsene

my yine bir türkiye kupası maçına geçilmiş ve boşlukçu olduğunu kanıtlamış
))))))
derler gardaş derlerrrrrrr

Sevdaluk iki grupta da düşmüş ama bunda hem maçın etkisi hem de reklam saçmalıklarını hesaba katmamız gerekiyor. Haftaya hakettiği oranlara yükselecektir. Bir haftalık bir şey bu zaten. Kaldı ki bu hafta tüm diziler düşmüş.

74 değil 79 diyon sen aynı satır içinde kendinde 74 yazıyon
Ece'yi bilmem ama Bergüzar'ım hepsine 10 basar
Gülüşüne kurban ol

74 değil 79 diyon sen aynı satır içinde kendinde 74 yazıyon
Ece'yi bilmem ama Bergüzar'ım hepsine 10 basar
Gülüşüne kurban ol
menopozlu teyzem hepsine kök söktürür fragmana bak sonunda sülüman dudaktan öpüyor teyzemi bergüzar derdine yansın

@xemrexxx menonun izleyici gönlünde müstinin yarısı kadar yeri yok. o yüzden tam tersine düşer.

Mac my yi gecmese ayipti zaten adamlar 2-0 dan maci cevirdi normaldir

My maca ragmen iyi oranlar almis tebrikler

@xemrexxx menonun izleyici gönlünde müstinin yarısı kadar yeri yok. o yüzden tam tersine düşer.
sülüman ile sümpül oyunculukta döktürecekleri için artacak diyorum yoksa meno teyzeye benim de pek güvenim yok ha bir de meryemli flashbackler olabilirmiş olursa onlara da güveniyorum

menopozlu teyzem hepsine kök söktürür fragmana bak sonunda sülüman dudaktan öpüyor teyzemi bergüzar derdine yansın
Bende Mahir her hafta Feride'yi öpüyor derdim ama bu kafa anca Hülo'cuların kafası
Takmıyorum bu yorumu

boşa değil boşluta derler gardaş ben bilmem reytingler bilir
))))
evet reytinglere bakalım total 0.33 düşmüş ab de 0.85 artmış nerede boşluk panpa
boşluğu biz salı günleri gördük çok şükür kaçak küçük ağa nın özzetini geçemeyince