16 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kanıt (Kanal D)

• Survivor (Show)

Oy: 9 47.4%
  • Son (ATV)

Oy: 1 5.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Koyu Kırmızı - Final (Star)

Oy: 3 15.8%
  • Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ne yazdığımı tam olarak okumadınız sanırım, ben de TRT'yi suçladım ama SBT eli ile bu parçaları birleştirebilir istese dedim, böyle bir şeyi belki TNS günün birinde yapar diye umut ettim. :)

bu bölme kanallar yaparsa eger 3 parça bölebilirler bi diziyi dizi tkr bölerlerse nallari diker güçük kanallarlar alçakca bir sey trt yaptigi

koyu kırmızı finaliyle destan yazmış:))) zirvede tamamlamış helal olsun:)

kıyam filmi totalde çökmüş durumda ab grubundada durumu pek iç açıcı değil..

acun her zamanki gibi izleyiciyi iyi yakalıyor bu adamı sevmesemde takdir ediyorum.

arka sokaklar yine iyi gitmiş

koyu kırmızıyı bitirdiler son ise hala yayınlanmaya devam ediyor atv dizi mezarlığı diyordum ama iyi tahammül ediyor son a 70 lerde geziniyor..:))

mügeyi her zamanki gibi kutluyorum yine iyi bir yerde..

koyu kırmızı finaliyle destan yazmış:))) zirvede tamamlamış helal olsun:)

kıyam filmi totalde çökmüş durumda ab grubundada durumu pek iç açıcı değil..

acun her zamanki gibi izleyiciyi iyi yakalıyor bu adamı sevmesemde takdir ediyorum.

arka sokaklar yine iyi gitmiş

koyu kırmızıyı bitirdiler son ise hala yayınlanmaya devam ediyor atv dizi mezarlığı diyordum ama iyi tahammül ediyor son a 70 lerde geziniyor..:))

mügeyi her zamanki gibi kutluyorum yine iyi bir yerde..

Dun survivora baktim. Sonuna denk geldim zaten. Hareket yoktu.
Leyla ile mecnuna baktim... Aman yarabbi vampirdi birseydi.. Bir anlam veremedim.

Koyu kirmizi bitince merak ettim simdi.. Nasildi final? Izleyeyim mi?

leyla ile mecnun ab de 30. sırya gelmiş en azından trt nin gündüz dizlerini geçmiş:)
günün galibi acun ve focus film olmuş-- özellikle beni affet share'i çok artmış
koyu kırmızı finali berbat gitmiş

Survivor'i izledim yone cok iyidi.Gonullulerden Sansin elendi ben Serhat'i bekliyordum.

Serhat çok memleketi sakarya muhabbeti yaptı ... acun bu işlerin kurdu serhatın kalması gerekiyordu oda serhata yardım etti memleket muhabetınde serhat dün birinci olmuştur

Elle direkt reytinglerle oynadığını kimse düşünmüyor zaten. Benim tespitim şu : TRT'nin yoğun olarak izlendiği evlere fazla denek konulmuş gibi, AGB'de bu kadar çok TRT yapımını göremezdik listede. TNS'de de çok göreceğimizi sanmıyorum, ister istemez var olanların reytingi düşebilir.

Agb'de göremezdin zaten trt ayrılmıştı sistemden... En son 21 ocak 2010 reytinglerinde Trt var... Ve o gün 15 tane yapım sokmuş listeye trt... Bugünde buna yakın sayıda yapım var listede... Daha üst sırada olabilir bazı programlar ama Trt'nin 2 yılda çok fazla geliştiğini söylebiliriz... Program ve dizi anlamında :) Tns'de de pek bir fark olmayacaktır...
Herkes Tns yi bekliyor ama Tns geldiğinde hiçbir programın reytingi çok fazla değişmeyecektir...

Agb'de göremezdin zaten trt ayrılmıştı sistemden... En son 21 ocak 2010 reytinglerinde Trt var... Ve o gün 15 tane yapım sokmuş listeye trt... Bugünde buna yakın sayıda yapım var listede... Daha üst sırada olabilir bazı programlar ama Trt'nin 2 yılda çok fazla geliştiğini söylebiliriz... Program ve dizi anlamında :) Tns'de de pek bir fark olmayacaktır...
Herkes Tns yi bekliyor ama Tns geldiğinde hiçbir programın reytingi çok fazla değişmeyecektir...

tam tersi bazı proğramlar arasında uçurum olacak.. stv ve trt çöker..