16 Mayıs 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

paralelli terelelliye noldu
biri de survivorı etkilesin artık

Kiraz Mevsimi haftaya totalde en az 5 alacaktır.

öyle tns safra atıyor. Hanefi Avcı biliyorsun konusunu attırdım. tns nin cemaat tarafından ele geçirildiğini yazdı son kitabında. bu bir haftada 3 köşe yazısına konu oldu. o günden bu yana tns nin rotası şaştı)) operasyon yapılırsa geçiş süreci için 1 yıl lazım kanallar bunu goze alamaz. yumuşak geçişle hallederler tns yeni dernekler eklersen sisteme hallolur

Sungurların başarısı birilerini rahatsız etti galiba ki bu şahıs veya şahıslar biraz beceriksiz olacak ki tüm listeyi mahvetmişler Sungurlar 2. normalde
yanlışlıkla gerçek sırasını koymuşlar)))

Kertenkele dizisinde reytinglerin düsmesinin ardindan hikaye sonunda hizlandirilmaya baslanmis, fakat kaybettikleri izleyicileri geri kazanmaya yetmemis. Gelecek sezonu zor görür dizi gibi geliyor bana.

elin oğlunun yorum konusu var mıydı lo @mrt-06
burcu esmersoyun konuk olduğu bölümden sonra 3 bölümü izledim
ayol şu andrey ile emrach sırf @Çiğdem- türünü foşurdatmak için konmuş süs bebekleri gibiler ne konuşuyorlar ne de herhangi bir şeye seçiliyorlar
sadece en yakışıklı üçlüye seçti burcu esmersoy bunları

türk erkekleri kadar çekemeyen bir millet yok vlla şunları çekememenizde normal aslında

türk erkekleri kadar çekemeyen bir millet yok vlla şunları çekememenizde normal aslında
ayol ben biş idemiyom kadın konuklar geliyor burcu esmersoydan başka bu ikisini seçen olmadı
ömür gedik,sinem öztürk,oylum talu falan geldi hiçbiri bu ikisini bişiye seçmedi
hele son izlediğim bölümde anneler günü mesajları veriyorlardı emrach in annesi 13 yaşındayken ölmüş konuşmaya başladı senin gibi tüm çirkin kızlar ağlamaya başladı
bu arada destere nin favorisi de robbie imiş söylemedi ama ben anladım