16 Mayıs 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

paralelli terelelliye noldu:F biri de survivorı etkilesin artık:D

Cidden son birkaç gündür oranlarda bir değişim var değişimden kastım düşüş tamam yaz geliyor düşüş diyeceksin ama bu kadar oranların oymamasını aklım almıyor baksana tüm diziler çöktü bence kanallar TNS'den çekilmeli yeni bir sistem gelmeli hatta AGB geri gelmeli. Saçma sapan bir hal almaya başladı bu iş yazık.
öyle tns safra atıyor. Hanefi Avcı biliyorsun konusunu attırdım. tns nin cemaat tarafından ele geçirildiğini yazdı son kitabında. bu bir haftada 3 köşe yazısına konu oldu. o günden bu yana tns nin rotası şaştı)) operasyon yapılırsa geçiş süreci için 1 yıl lazım kanallar bunu goze alamaz. yumuşak geçişle hallederler tns yeni dernekler eklersen sisteme hallolur

Kertenkele dizisinde reytinglerin düsmesinin ardindan hikaye sonunda hizlandirilmaya baslanmis, fakat kaybettikleri izleyicileri geri kazanmaya yetmemis. Gelecek sezonu zor görür dizi gibi geliyor bana.

elin oğlunun yorum konusu var mıydı lo @mrt-06 :) burcu esmersoyun konuk olduğu bölümden sonra 3 bölümü izledim :) ayol şu andrey ile emrach sırf @Çiğdem- türünü foşurdatmak için konmuş süs bebekleri gibiler ne konuşuyorlar ne de herhangi bir şeye seçiliyorlar :F sadece en yakışıklı üçlüye seçti burcu esmersoy bunları :F
elin-oglu-Emrach-Uskovski (2).png
elin-oglu-Andrey-Polyanin-fotograflar.png

elin oğlunun yorum konusu var mıydı lo @mrt-06 :) burcu esmersoyun konuk olduğu bölümden sonra 3 bölümü izledim :) ayol şu andrey ile emrach sırf @Çiğdem- türünü foşurdatmak için konmuş süs bebekleri gibiler ne konuşuyorlar ne de herhangi bir şeye seçiliyorlar :F sadece en yakışıklı üçlüye seçti burcu esmersoy bunları :F
Ekli dosyayı görüntüle 44692 Ekli dosyayı görüntüle 44693
türk erkekleri kadar çekemeyen bir millet yok vlla şunları çekememenizde normal aslında :A:A:A

türk erkekleri kadar çekemeyen bir millet yok vlla şunları çekememenizde normal aslında :A:A:A
ayol ben biş idemiyom kadın konuklar geliyor burcu esmersoydan başka bu ikisini seçen olmadı :F ömür gedik,sinem öztürk,oylum talu falan geldi hiçbiri bu ikisini bişiye seçmedi :F hele son izlediğim bölümde anneler günü mesajları veriyorlardı emrach in annesi 13 yaşındayken ölmüş konuşmaya başladı senin gibi tüm çirkin kızlar ağlamaya başladı :D bu arada destere nin favorisi de robbie imiş söylemedi ama ben anladım :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar