öyle tns safra atıyor. Hanefi Avcı biliyorsun konusunu attırdım. tns nin cemaat tarafından ele geçirildiğini yazdı son kitabında. bu bir haftada 3 köşe yazısına konu oldu. o günden bu yana tns nin rotası şaştı)) operasyon yapılırsa geçiş süreci için 1 yıl lazım kanallar bunu goze alamaz. yumuşak geçişle hallederler tns yeni dernekler eklersen sisteme hallolurCidden son birkaç gündür oranlarda bir değişim var değişimden kastım düşüş tamam yaz geliyor düşüş diyeceksin ama bu kadar oranların oymamasını aklım almıyor baksana tüm diziler çöktü bence kanallar TNS'den çekilmeli yeni bir sistem gelmeli hatta AGB geri gelmeli. Saçma sapan bir hal almaya başladı bu iş yazık.
yanlışlıkla gerçek sırasını koymuşlar)))Sungurların başarısı birilerini rahatsız etti galiba ki bu şahıs veya şahıslar biraz beceriksiz olacak ki tüm listeyi mahvetmişler Sungurlar 2. normalde
türk erkekleri kadar çekemeyen bir millet yok vlla şunları çekememenizde normal aslındaelin oğlunun yorum konusu var mıydı lo @mrt-06 burcu esmersoyun konuk olduğu bölümden sonra 3 bölümü izledim ayol şu andrey ile emrach sırf @Çiğdem- türünü foşurdatmak için konmuş süs bebekleri gibiler ne konuşuyorlar ne de herhangi bir şeye seçiliyorlar sadece en yakışıklı üçlüye seçti burcu esmersoy bunları
Ekli dosyayı görüntüle 44692 Ekli dosyayı görüntüle 44693
ayol ben biş idemiyom kadın konuklar geliyor burcu esmersoydan başka bu ikisini seçen olmadı ömür gedik,sinem öztürk,oylum talu falan geldi hiçbiri bu ikisini bişiye seçmedi hele son izlediğim bölümde anneler günü mesajları veriyorlardı emrach in annesi 13 yaşındayken ölmüş konuşmaya başladı senin gibi tüm çirkin kızlar ağlamaya başladı bu arada destere nin favorisi de robbie imiş söylemedi ama ben anladımtürk erkekleri kadar çekemeyen bir millet yok vlla şunları çekememenizde normal aslında
Yokmuş.elin oğlunun yorum konusu var mıydı lo @mrt-06 burcu esmersoyun konuk olduğu bölümden sonra 3 bölümü izledim ayol şu andrey ile emrach sırf @Çiğdem- türünü foşurdatmak için konmuş süs bebekleri gibiler ne konuşuyorlar ne de herhangi bir şeye seçiliyorlar sadece en yakışıklı üçlüye seçti burcu esmersoy bunları
Ekli dosyayı görüntüle 44692 Ekli dosyayı görüntüle 44693
neyse ben yorum yapıcam diye kirletecek bir konu bulurumYokmuş.