16 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Dakika da çok güzel bir dizi. Ama takip edemedim baştan sonra.

Tuba Büyüküstünün en reytingsiz projesiydi belki de ama yine de kaliteliydi. Türkiyede tutmadı malesef bu dizi.

20 dk nin fragmanında ali karısını aldatıyor izleyici buna da bayılır en azından merak eder
ayrıca intikamda klasik entrika yok zeka ile dönen işler var o yüzden ilk bölümden köşe yazarlarımız hata bulduklarını sandı
rüzgar&yağmur aşkı 2.sezonda olmayacak boşuna beklemesinler söyle onlara
kendi. yazdığuın gibi aşk daha başlamdı bile başlaması için bir belriti de yok bir tek sezon finalinde olacak o da şok olacağımız bir şekilde aşkın başlamadan bitmesine neden olacak

reytingler çok düşmüş ama aslında buna şaşırmadım bende akşam 21:30 da geldim intikamıda bugün izlerim vadi 10.5 reytinge kadar düşmüş ab 8e düşmüş ab oranları bu aralar düşük zaten , intikam 5.5 reyting alabilmiş ab grubunda ise 8.5 alarak iyi
, nihat hatipoğlu 4.79 alarak gayet iyi gitmiş , salih kuşu bence show adına iyi gitmiş intikam bile 5-6 almış salih kuşu 3 reyting geçerek iyi ama ab çok kötü

20 Dakika'da bu aldatma olayı finale 5 bölüm kala çıktı ortaya ama
ayrıca intikamdaki gibi cesur sahnelerde yoktu

20 Dakika'da bu aldatma olayı finale 5 bölüm kala çıktı ortaya ama
ayrıca intikamdaki gibi cesur sahnelerde yoktu

o sahneler mi cesur bir aşkımemnudaki sezon finaline öbgz deki duş sahnesine 20 dk deki ilk bölümdek itubanın sahnesine bakalım bir de kıyafetleri üstünde öpüşen emre-yağmur a
finale az kala çıkması önemli dğeil başından beri tahmin edilen bir olaydı
senin dediğin gibi Türk halkı aşkı seviyor ama aşk olmayan intikamı da izliyor şapka çıakrmak lazım buna

İntikamda aşk bal gibide var biribirine yakışan çiftler var sen Revenge izlediğin için sana göre aşk henüz olmayabilir ama revenge izlememiş kişiler aşkı görüyor beğendikleri çiftleri destekliyor seviyor neler olacağını merak ediyor.Ayrıca dediğim gibi aşk,entrika intikam zengin hayat daha ne olsun bir dizinin tutması için her unsur var

şu an zengin hayatı anlatan kaç dizi ayakta intikam-yga-lale devri kalanında ana karakterler zengin çevreden değüiller
hangi aşk var intikamda emre ile öpüşüyor ama duygusal bağ yok aralarında buna aşk diyorsan tamamdır

rüzgar ı seviyor mu bilmiyoruz hissettikleri var ama bunu dışa vurmuyor 2.sezon hele ne rüzgar ne emre olacak hayatında

fanalrın yakıştıması olabilir tabi ki de ama senaro onların istediklerini yazmıyor malesef

şunu kabul etseniz artık 20 dk sadece tuba değil intikam sadece beren değil merhamet sadece özgü değil
Bu cümleye de katılıyorum.İntikam'ı ya da 20 Dakika'yı tek bir oyuncu üzerine yakıştırmak doğru gelmiyor bana.Diziler bir bütündür ve her bir oyuncu bu bütünün parçalarıdır.

Bu cümleye de katılıyorum.İntikam'ı ya da 20 Dakika'yı tek bir oyuncu üzerine yakıştırmak doğru gelmiyor bana.Diziler bir bütündür ve her bir oyuncu bu bütünün parçalarıdır.

başroldeki isim için dizi izleyenelr oalbilri ama çoğunluk artık başka şeylere bakıyor dizinin teması mesela intikam mı var aksiyon mu aşk mı
müziklerine bile bakanalr var

Bence sadece saat değişimiyle ilgili değildir.Senaryo sıkıcı bir hal alırsa da düşebiliyor reytingler.Diziyi takip etmiyorum tabi senaryonun halini siz daha iyi bilirsiniz.

Reytinglerin epey düşmüş normal olarak.

Haftaya Kurtlar Vadisi'nin özetinin oldukça yüksek çıkmasını bekliyorum.

İntikam total çok çok kötü 5.5 almış AB'de zirvede yer alarak iyi iş çıkarmış haftaya Vadi AB'yi de alır diye düşünüyorum.

Nedense kendi izlediğin kuzey'in totel rakamından bahsetmiyosun hiç ama izlemediğin intikamın toteline değinmeden geçmiyosun
nasıl bişey bu.

Nedense kendi izlediğin kuzey'in totel rakamından bahsetmiyosun hiç ama izlemediğin intikamın toteline değinmeden geçmiyosun
nasıl bişey bu.

Arkadaşım bu benim yorumum sen her şeyi alıntılamak zorunda değilsin beğenmiyorsan oku ve geç benim yaptığım gibi.

kvp 53dk
intikam 53dk
salih kuşu 58dk
galip 14dk
zkfon 27dk reklam vermiş

reklam oranları:
kvp:%33
int.:%32
sk:%35
gd:%17
zkfo:%24

tebrikler salih kuşu

Bakalım gelecek hafta reytingler nasıl olacak..

Kandil gecesi birçok dizinin reytingini düşürmüş.

Geçen hafta olduğu gibi totalde Vadi, A/B'de ise İntikam zirvede yer almış.

Salih Kuşu geçen haftaya göre sert bir düşüş yaşamış ve A/B'de 19. kadar gerilemiş.

Kısa özetli yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan özellikle A/B'de iyi gitmiş ve 6. olmuş.

Regaib Kandili programlarından kazanan Nihat Hatipoğlu olmuş.

Küçük Kıyamet yeni formatıyla STV adına iyi başlamış ve 37. olmuş.

vadi kandilden ötürü sexzonun en düşük reytinglerinden birini aldı ona rağmen en yakın rakibini 2 YE KATLAMIŞ
vadi haftaya her iki gruptada en az 3 reyting artar kandil maç derken bi türlü gerçek reyting ortaya çıkmadı haftaya 13 ü geçeriz rahat