Kandil bugün normal Vadinin dökülmüş hali bile 10 ve üstü.
Kandil çok kötü etkilemiş ama
Kadir yalnız bu mesajları neden "Kurtlar Vadisi Pusu" bölümünde yapmıyorsun ki? Her saniye mesaj yazmak doğru gelmiyor bana şahsen
İntikam'da dövüş görmek istiyoruz.. Tüm dövüşleri sezon finaline mi saklıyorlar yoksa @xemrexxx ?
Tam taıpnakçı sahnesi başladı telefon çaldı. Babam telefonu aldı mecburen konuştu 5 dk boyuncaHiç bi şey anlamadım izlediğimden
Kandil çok kötü etkilemiş ama
sbt te öyle tn de belli olmaz hele ki bugün kandil oranalr değişecek belli ki sbt ye hiç güven olmaz
Esas reklamdan sonra olacak gibi ama Karahanlıdan bahsettiler biraz, Polat'ta Abdülhey'e anlattı Ain olayını.
Aynen, sürekli yorum atmak nedir yahu.. Yöneticiler bu duruma bi el atmalı artık..
İnternette izlenme oranlarına göre yorum yaparız @takas dahil herkes kandilde sanırsam.
Bence de güven olmaz AB'ler özellikle düşebilir.
Bir diziyi sürekli böyle mi izlediğini ve neden her saniye böyle canlı mesajlar yazdığını
Esas reklamdan sonra olacak gibi ama Karahanlıdan bahsettiler biraz, Polat'ta Abdülhey'e anlattı Ain olayını.
Tamam atabilir ben ona bir şey demiyorum ama her saniye her saniye bilemiyorum artık
Hmm güzel soru
böyle daha zevkli geliyo bana ve foruma biraz katkımız oluyo mesaj sayısını arttırıyoz forumun
yarın öğreneceğiz şimdi dedikodu yapmanın faydası yokintikam sbt de ki gibiyse halal olsun demek ki izleyicisi dinine düşkünmüş
22:30 - 22:45 <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting'leri1) ATV: 11.62) KANALD: 5.563) SHOW: 4.94) KANAL7: 2.655) TRT1: 2.45
27'yi bi öbgzk ve aşkı memnu aldı en son. Daha hiç kimse alamaz o rakamları. Boşuna bekleme.
İntikam bugün çok durgundu.. Umarım haftaya daha heycanlı bi bölüm olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?