Kandil bugün normal Vadinin dökülmüş hali bile 10 ve üstü.![]()
Kandil çok kötü etkilemiş ama
Kadir yalnız bu mesajları neden "Kurtlar Vadisi Pusu" bölümünde yapmıyorsun ki? Her saniye mesaj yazmak doğru gelmiyor bana şahsen![]()
İntikam'da dövüş görmek istiyoruz.. Tüm dövüşleri sezon finaline mi saklıyorlar yoksa @xemrexxx ?
Tam taıpnakçı sahnesi başladı telefon çaldı. Babam telefonu aldı mecburen konuştu 5 dk boyunca![]()
Hiç bi şey anlamadım izlediğimden
![]()
Kandil çok kötü etkilemiş ama![]()
sbt te öyle tn de belli olmaz hele ki bugün kandil oranalr değişecek belli ki sbt ye hiç güven olmaz![]()
Esas reklamdan sonra olacak gibi ama Karahanlıdan bahsettiler biraz, Polat'ta Abdülhey'e anlattı Ain olayını.![]()
Aynen, sürekli yorum atmak nedir yahu.. Yöneticiler bu duruma bi el atmalı artık..
İnternette izlenme oranlarına göre yorum yaparız @takas dahil herkes kandilde sanırsam.
Bence de güven olmaz AB'ler özellikle düşebilir.![]()
Bir diziyi sürekli böyle mi izlediğini ve neden her saniye böyle canlı mesajlar yazdığını![]()
Esas reklamdan sonra olacak gibi ama Karahanlıdan bahsettiler biraz, Polat'ta Abdülhey'e anlattı Ain olayını.![]()
Tamam atabilir ben ona bir şey demiyorum ama her saniye her saniye bilemiyorum artık![]()
Hmm güzel soru
böyle daha zevkli geliyo bana ve foruma biraz katkımız oluyo mesaj sayısını arttırıyoz forumun![]()
yarın öğreneceğiz şimdi dedikodu yapmanın faydası yokintikam sbt de ki gibiyse halal olsun demek ki izleyicisi dinine düşkünmüş
![]()
22:30 - 22:45 <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting'leri1) ATV: 11.62) KANALD: 5.563) SHOW: 4.94) KANAL7: 2.655) TRT1: 2.45
27'yi bi öbgzk ve aşkı memnu aldı en son. Daha hiç kimse alamaz o rakamları. Boşuna bekleme.
İntikam bugün çok durgundu.. Umarım haftaya daha heycanlı bi bölüm olur![]()