16 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl bu hafta baya ilgi çekmiş fragmanıyla sanırım, özet de çok izlenmiş veya diğer olasılık maçın ekran başına çektiği kalabalık maçtan sıkıldıkça dizinin reytingini arttırmış.
Ben bu olayı daha önce çok gördüm, maçlar bazen düşürmek yerine arttıra da bilir dizileri.

Umutsuz Ev kadınları bence tekrarlarıyla beklenenin çok ötesinde iş çıkarıyor, Kanal D'nin sıfır avantajlı bir saatinde kendi reytinginin yarısını almış tekrarla.

yapmayın ne türkiyenin başarısı nede azerbaijanin başarı şarkılarından değil türklerin avrupaya bol göç vermesinden. geçen sene türkiye yari finalde elenince bu is Azerbaijana yaradi

Türkiye'nin elenmesi Azerbaycan'a falan yaramadı. Türkiye finalde olsaydı da Azebaycan 1. olurdu. Çünkü Azerbaycanin sarkisi hem juriye hitap ediyordu hem de Azerbaycanin oy potansiyeli cok yuksek. Ama Turkiye hep belli basli ulkelerden puan aliyor.

Örnegin Almanya her sene bize 10-12 puan verir.
Geçen sene biz elendik ama Almanyadan Azerbaycana puan cikmadi.
Yani avrupada azeri-turk dayanismasi diye bir sey yok. Herkes kendi ulkesine calisiyor.

Muhteşem Yüzyıl maç olmasına rağmen oranlarını arttırarak iki grupta da zirvede,
Kuzey Güney maçtan biraz etkilenmiş düşüş yaşamış,
Sakarya Fırat kanalını mutlu etmeye devam ediyor,
Maç iyi oranlar almış Atv'yi iyi idare etmiş,
Eyvah Düşüyorum gece kuşağında zirveyi kimselere bırakmamış .

İste bu yorumunu alkislarim. Haklisin Turkiyenin elenmesinin bize katkisi olmadi. Almanya, fransa, bosna hersek ve daha bir cok ulke bize ayni oyu verdi hatta bazilari oy falan vermedi

23 CANIMIN İÇİ STAR TV 19:20:15 19:46:48 00:26:33 2,41 8,81

Bugün Star'a çalışıyorum.

İste bu yorumunu alkislarim. Haklisin Turkiyenin elenmesinin bize katkisi olmadi. Almanya, fransa, bosna hersek ve daha bir cok ulke bize ayni oyu verdi hatta bazilari oy falan vermedi

Kesinlikle. Azerbaycan 1. olduysa kendi potansiyeliyle olmuştur.

şarkı nerde iyi ya
)) birinci şarkıyı hatırlayan cikarsa kurban kesecem
)))) almanyadaki türkler türkler elenince küsmüş oy kulanmamis olabilirler .azerileride alnanyada tanıtım yapmamıştır. bu durumun önemi yok

Şarkı çok güzeldi beyazsoy. Ordaki bütün şarkılardan güzeldi. Bunu konuşmaya gerek yok zaten 1ci olduk bitti gitti

Erovizyon konusu devam ederse tüm mesajlar taşınacak bir yerlere, bildirilir herkese.

@Lordly @kreys bu gunde her keste bir objektivlik var

büyük bir zevkle ozan admin den günün yorumunu bekliyoruz
))))))

ab gruplarında bi artış var bu hafta maçın zevksiz olması fenerin erken gol atması gibi faktörler muhteşeme yaramış gözüküyo sakarya fırat iyi oranlar almış helal

Star Tv'de ekrana gelen ve basrollerini; Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Selma Ergeç, Nur Fettahoglu gibi basarili oyuncularin paylastigi, yapimciligini Tims Productions (Timur Acar)'in üstlendigi, yönetmenligi Yagmur-Durul Taylan kardeslerinin yaptigi ve genel koordinatörlügünü Nermin Eroglu'nun yaptigi "Muhtesem Yüzyil" basarili reytingler alarak hem kanalinin hem yapimcisinin yüzünü güldürmeyi basardi. Dizinin bu hafta özellikle A/B grubunda aldigi reytingler gözlerden kaçmadi.

Kanal D'de ekrana gelen "Kuzey Güney" dizisi basarili giderek hem yapimcisinin hem kanalinin yüzünü gülümsetmeyi basardi.

atv'de yayinlanan maç ise atv'yi çok tatmin etmis olmali. Dün çok konusulan maç, yüksek reytingleriyle dikkat çekmis oldu.