16 Mart 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 136. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 10. Bölüm | NOW

• Kardelenler - 7. Bölüm | ATV

• Deha - 24. Bölüm | Show TV

• Çok Güzel Hareketler 2 - 196. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
TV izlemedim.

Artık her dizi maliyetli (en düşüğü bile 13 milyondan başlıyormuş) olduğu için dönem işleriyle günümüzde geçenler arasında ciddi bir ayrım kaldığını sanmıyorum. Yangından dolayı ciddi zarar oluştu ama çoğu dizinin aksine 1-2 mekanda çekildiği için belli bir avantaj sağlıyordur. :A
2016'da Kurtlar Vadisi Pusu bölüm başına 2 milyon aldığı için kanal bulamamıştı, ne ara 13 milyonlara geldik be 😂 Evet öyleyse belki normal bir diziden 2 milyon fazla maliyeti olabilir Şakir'in kaldı ki, onu da sanırım indirebilirler eğer reytingler yetmezse ?

Yeni sezon onayı alsa ne olur iyi gitmezse sezon başı da sepetler Kirli Sepetine yaptığı gibi
Aynen, tam NOW'lık hareket olur zaten 😂

hudutsuz rakipsizlikten ayakta duruyor .inci taneleri zaten çok kan kaybedince rakibi kalmadı. başak bir gün ile siyah kalp zaten rakip olamadı. leyla mayısta final verebilir. şakir daha düşmeye devam ederse mecbur finale gidecek.
Hudutsuz'un rakiplerini küçümsemiyorum, Perşembe akşamlarının farklı havası var ona bakarsak, Teşkilat'ın da reel rakibi yok Deha 2 reyting Şakir 3 reyting.

Ama keşke öyle olsa, dizi nasılsa izleniyor mantığı ile 50 küsür bölüme ulaştı. Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve Eşkıya gibi dizilerin yazarları bu duruma düştüğü için @Emre Ozansoy ile bitmesini istiyorum ki akılları başlarına gelsin 😂

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Şakir Paşa'm çok az düşmüş yine ama 2. olmuş, oranlar da kötü değil. Sıkıntı yok. :bhr:
Survivor yine kötü. :D
Teşkilat 8.05'e düşse de halen çok iyi, tebrikler.
Kardelenler 1.64'e kadar düşmüş, final haberi her an gelebilir.
Deha 2.62'ye kadar düşmüş. Çok yazık oldu böyle güzel kadrolu bir projeye. Mayıs sonunu beklememeli ekip final için.