A Milli takımımızın maçları TRT 1’de yayınlanacak.Maçların 20.30'da başlaması ve havaların ısınması dizileri mahvediyor. Bu pazar 20.00'de TV8'de milli maç varmış yani daha beter düşüşler kapıda olabilir ama her şeye rağmen yine ve yine Şakir Paşa en az kayıp veren dizi olmayı sürdürüyor. Kanal ve yapımcı tarafından el üstünde tutulması gerekirken çok özensiz bir yaklaşım uygulansa da bu dönemi rakiplerine göre en az hasarla geçirmesi dikkat çekici.
Kardeşlerim gibi kötü bir dizi olmamasına rağmen Kardelenler muhtemelen üstündeki replika algısını bir türlü yıkamayıp insanlara "daha önce bunu izledik niye bir daha izleyelim" etkisi yarattı, olan da daha iyi isimlerden oluşan kadrosuna oldu. Kanal ve yapımcının arası iyi olduğu için bir süre daha idare edilebilir ama 13'ten öteye gitmesi çok zor.
Deha sezonun tutan dizisi olmaktan son yılların en büyük fiyaskolarından biri olmaya adım adım ilerlemiyor bildiğin koşuyor. Ay Yapım sezon sonundan önce bitti imajı yapışmasın diye bastırıyordur ama böyle sürüne sürüne finale gitmesi de işe yaramıyor. Oku
Haber sitesi beni yanılttı.