16 Mart 2022 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

Esra Erol 5,17 - 3,10 - 4,05
Müge Anlı 5,04 - 3,40 - 5,11
Didem Arslan 3,62 - 1,89 - 2,82
Seda Sayan 2,23 - 0,76 - 1,58
Gelinim Mutfakta 2,12 - 1,35 - 1,77
Zuhal Topal 1,54 - 1,31 - 1,82
Kadir Ezildi 1,46 - 1,13 - 1,60
Zahide 1,43 - 0,83 - 1,17
Serap Paköz 1,42 - 0,77 - 1,20
Fulya ile Umudun Olsun 1,26 - 0,74 - 0,91

Son düzenleme:
Reactions: Ahmed
'Sadakatsiz' çok güzel dönüş yapmış, hikaye artık yeni bir ivme aldı. Aras karakterinin çıkmasıyla, ilk sezon moduna yani Asya-Derin ve Volkan üçlemesine döndük. Fragmanları epey ses getirmişti, bölüm yorumları da güzeldi. Yükseliş bekliyordum zaten, haftaya da yükselişini sürdürür diye düşünüyorum. Sezon sonuna kadar güzel bölümler izlersek mutlu oluruz.

'Oğlum' dizisinin tutmamasına şaşırdım, kadrosu çok iyiydi orası ayrı ama hikayesi de izleyiciyi çekebilecek bir işti bence. Show TV ve Ay Yapım tutturamıyor sanki ya, sanki değil olmuyor yani. Her sezona yeni iş yaptılar ama hepsi tek sezonluk kaldı. (Çukur dışında) Bu sezonki işleri de öyle kalacak gibi. Ay Yapım'ın Star TV dizilerini beğeniyordum, yeni sezona hem Star'a hem Kanal D'ye bir dizi yapsa güzel olur bence.

'Kuruluş Osman' çarşamba akşamının açık ara birincisi durumunda ilerler artık, geçen sezon Sadakatsiz ile olan zirve mücadelesi güzeldi. Kuruluş Osman sezon sonunda biter mi? Sanmıyorum, bir sezon daha işlerler hikayeyi. Her türlü kanalı ve yapımcıyı güldüren oranlar tabi.

+1

Reactions: Yiğitt
TV İzlemeyeceğim

Yorumlarını özlemişim.

Asya'nın değişimi gerçekten harikaydı.