16 Mart 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
İki yapımda aynı saatte yayınlanıyor ve birbirlerinin rakibi oldular da benim mi haberim yok?
Aynı saatte değiller ama Hekimoğlu‘nun bir p.t. işi olarak tüm gruplarda p.t. dışı işlerin önünde olması gerekir :/

Maç yüzünden EDHO'dan daha büyük bir düşüş beklerdim Total'de ama çok az düşmüş bunu bölüme bağlıyorum,çok hareketli bir bölüm vardı dün gece.

Timuçin Esen'e üzülüyorum reytingleri görünce adam rölünü çok iyi oynuyor ama MD gibi Hekimoğlu da geçen sezona kıyasla reytingleri %50 düştü.

Baraj üst üste düşmeye devam ediyor ama yine Kefaret ve SÇK'dan daha iyi reytingler alıyor şimdilik güvende gibi duruyor.

Aynı saatte değiller ama Hekimoğlu‘nun bir p.t. işi olarak tüm gruplarda p.t. dışı işlerin önünde olması gerekir :/
Yayınlandığı saatte totale oynayan üç yapım var ve Hekimoğlu totallik bir yapım da değil. AB için bu yorum yapılsaydı hak verebilirdim.

Deneklerin izleme cihazları bozulur inşallah

Reactions: Aserat
Hekimoğlu geçen haftayla aynı gitmiş neredeyse. En azından düşüş yaşamaması iyi bir durum.

Baraj düşüş yaşayarak Total'de 5'e kadar gerilemiş ama oranları iyi.

Masumlar Apartmanı da AB hariç minik yükselişler yaşamış. Gayet iyi gidiyor.

EDHO da Total hariç hafif yükselişler yaşamış. Total'de de Masumlar Apartmanı haftaya zirveye oturcak gibi duruyor. Aradaki fark 0.07'ye kadar düşmüş.

EDHO ve Masumlar Apartmanı çok iyi gitmeye devam ediyor. MAsumlar Apartmanı Total'de kıl payı ikinci olmuş. Rekabetleri kızıştı iyice. AB ve ABC1 oranları da çok iyi. 13'e sabitlendi. Gerçi ben geçen haftaki bölümden sonra bu hafta 14'ü görür diyordum. Hikaye hareketlenmişken, bu tempoyu düşürmezlerse daha da yükselir.

Hekimoğlu ufak düşüşler yaşamış. Sezon sonunu rahatlıkla görür diye düşünüyorum daha da düşmediği sürece. Yine de AB'sini eskisi gibi 4'e yükseltirse çok iyi olacaktır.

Baraj 7 bandına çıkmışken tekrar 5 bandına düşmüş. İniş çıkışlar elbet normal dizilerde ama Twitter'daki yorumlardan gördüğüm kadarıyla izleyici gidişattan memnun değil gibi. Böyle giderse daha da düşebilir. Sezon başındaki ölü toprağı üzerinden atıp bir güzel toparlanmışken, bu düşüş şaşırtıcı oldu. Gerçi hala kötü değil oranları ama gözle görülür bir düşüş var 1 haftadır.

Güldür Güldür oldukça kötü gitmiş. Kaç haftadır oranlarına dikkat etmiyordum ama AB'de 2 alması şaşırttı.

Reactions: BARON疼痛
5'te 1'i kadar reyting alan Hekimoğlu gibi rakipleri varken üstünden tır geçse bile bu dizi yıkılmaz merak etme.