16 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 62.5%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 6 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Tamam bu iki gün senin için daha önemli olsun, ona bir şey diyemem ama diğer günlerde de bu konuları konuşuyoruz. Muhteşem Yüzyıl'ın ya da Vadi'nin konuşulmadığı bir gün yok, her dizi kendi gününde konuşulmalı bence.

adını feriha koydum, eve düşen yıldırım ve beyaz showu izledim.. özellikle bu hafta eve düşen yıldırım çok güzeldi.. adını feriha koydumunda yükselişi beni mutlu etti.. izlediğim tüm yapımlar çok güzeldi..

eve düşen yıldırım favorimsin..gece 1 lere kadar uzatılmasına rağmen reytingleri çook iyi..bugün ve yarın tekrarı 16-30 da show tv de.izlemek isteyenlere duyurulur.SÜPEEEER Bİ DİZİ GERÇEKTEN.hayat devam ediyorun 23-00 ten sonrasına uzatılması da çok saçma.tam bi başbelası olmuş bana yav..şimdi evdeki ablamlarla birlkte önce bir çocuk sevdim i izliyoruz-hde yeni bölüm başlayana kadar.sonra ben bçs in özetini izledikten sonra nette takılıorum.edy başlayana kadar ama atv uzattıkça uzatıyor o diziyi ve ben de nefret ediyorum.canım dizimin ilk 5-10 dakkasını kaçırıorum.daha sonraları bi şeklde telafi ediorum =)
dün gece showtürkten takip edim dedim başından itibaren ama gece 01*25te bitirince diziyi showtürk mahvoldum.
zart-zurt reklam koyuyuo uzuun uzuun=)
arka sıradakiler nefes kesecek yepyeni bölümü ile pazar 20-00 de bi dolu dünya tnt de=)
ve galatasarayıma akşamki maçta başlarılar diliyorum...ilçeye gidip lig tv den izlicem nasipse..karlarla dolu köyümüzün yolları da açıldı az önce
ben erzurumdan yazıorum ii günler...

türkün uzayla imtihanı 4 civarı reyting alır muhteşemi hiç etkilemez en fazla çocuklar duymasın falan filan düşer..

maç dedinde ne maçı var çarşambaya maçlar muhteşemi etkilemez..

Mac en cok covuklar duymasını etkıler dogru .. mac atv oldugundan cocuklar duymasın yayınlamayacagından cocuklar duymasın cok etkılenecektır
))))))) Bu arada carsamba fener samsun macı var ... gs sıvas macı salı gunu o mac cok heycanlı olacaktır salı gunu obzg yıne dusecek gıbı
))))))

Insallah Mac , Muhtesem Yuzyil'i etkilemez ama etkilese'de bence 1 reyting etkiler haftaya mac yokken belkide 14 reyting olacak.

kreys fener maçıda çarşamba günü hemde saat 9 da

kreys fener maçıda çarşamba günü hemde saat 9 da

nolcakki
bekleyip görücez çarsamba haftasi muhabbete devam ederiz dünün konusu ona göre yorum yapalım

h.d.e netten izlemeye basladim gerçekten süper bir drama bu dizi salı olsaydi kesinlikle ö.b.g.z sıkı rakip olurmus 4.bölümdeyim suan çekimler süper

Dün adını feriha Koydumu izlerken gerçekten sıkıldım konuşmadan başka hiç bişi yok heyecan felan da bitti evlendiler Emirle..O yüzden Yalan Dünyayı izledim o daha iiydi..sonra Showda Eve Düşen Yıldırımı gördüm Allahım o nedir ya o kız 18 yaşında mı gerçekten ayrıca bölümün ilk başından beri pantolonlu halini hiç göremedim her gördüğümde 1 karış etek vardı üzerinde kız yanıyo herhalde ayrıca amcasının oğlu nerden baksan 30 küsür bişeydir 18 yaşındaki kıza nasıl aşık olacak orası da ayrı bi mesele şu anda reytingleri ii ama bence aynı başarıyı sürdüremeyecek bakalım görelim ne olcak

Açıkçası ben Eve Düşen Yıldırım'ın bu hafta da iyi sıralarda olmasına şaşırdım.

Ama genelde Feriha'yı izleyenler, onu da izliyor gibi, zaten birbirine benziyor diziler, oyuncular da gidip geliyor. Feriha bitince bu diziyi 20:00'ye almak istiyorlar herhalde.

süper bi dizi hayat devam ediyor.salı olsaydı öbgzk ile acayip çekişirdi

pt2 göre çok iyi basladi dizi ama bu gaz nereye kadar gider bilemiyorum

hem eyvah düsüyorum çok çok daha iyi oranlar alio demekki gazlama onemli

gazlama feriha yapiyor feriha degilde pis yedili arkasina koy bu diziyi bukadar reyting almaz

bu bölümde ferihanın emiri (çagtay ulusoy)eve düşen yıldırıam oynamış yükselme ondandır.... saat 23 de tek düzgün bişey beyaz show var ve ögrenciler cuma günleri geç yatıgından geç saate tek izlenecek şey bu mecbur bakuyorlar ama devamının olacagı çok zor

kimse yazmamış ama adını feriha koydum tam tamına 2 saat 11 dakika sürmüş
)))))))))))) birinci olmaması için hiç bir neden yok bu kadar uzun süren bir dizi tabi birinci olur. sanırım milet eve düşen yıldırımda izlensin diye seyirciyi show tv ye bagladılar

2:11 dızımı olurona film denır

2:11 dızımı olurona film denır

sinema salanloru 90 dakikayı geçen sinema filimleri bile zor kabul ediyor. bu 2saat 11 dizi tarihibne geçecektir .ferihacılar birinci olmak için oyuncuları ve set ekibini köle gibi çalıştırmış herhal
))))))

Feriha 2 saat surdu ama reklamlarda toplam 30 dakika belki daha fazla surdu. Yani 1 bucuk saat surdu diyebiliriz.

Feriha 2 saat surdu ama reklamlarda toplam 30 dakika belki daha fazla surdu. Yani 1 bucuk saat surdu diyebiliriz.

Dizinin toplam süresi 2 saat 58 dakika ( reklamlarla beraber ). Özetli yayınlansa 3 saat 40 dakika yayınlanacak belkide

sinema salanloru 90 dakikayı geçen sinema filimleri bile zor kabul ediyor. bu 2saat 11 dizi tarihibne geçecektir .ferihacılar birinci olmak için oyuncuları ve set ekibini köle gibi çalıştırmış herhal
))))))

yok kolayı var 120 dakikanın 60 dakikası bakışma