Senin için çarşamba hariç konuşulacak bir gün yok zaten kreys.
persembede var
Senin için çarşamba hariç konuşulacak bir gün yok zaten kreys.
persembede var
türkün uzayla imtihanı 4 civarı reyting alır muhteşemi hiç etkilemez en fazla çocuklar duymasın falan filan düşer..
maç dedinde ne maçı var çarşambaya maçlar muhteşemi etkilemez..
Insallah Mac , Muhtesem Yuzyil'i etkilemez ama etkilese'de bence 1 reyting etkiler haftaya mac yokken belkide 14 reyting olacak.
kreys fener maçıda çarşamba günü hemde saat 9 da
Dün adını feriha Koydumu izlerken gerçekten sıkıldım konuşmadan başka hiç bişi yok heyecan felan da bitti evlendiler Emirle..O yüzden Yalan Dünyayı izledim o daha iiydi..sonra Showda Eve Düşen Yıldırımı gördüm Allahım o nedir ya o kız 18 yaşında mı gerçekten ayrıca bölümün ilk başından beri pantolonlu halini hiç göremedim her gördüğümde 1 karış etek vardı üzerinde kız yanıyo herhalde ayrıca amcasının oğlu nerden baksan 30 küsür bişeydir 18 yaşındaki kıza nasıl aşık olacak orası da ayrı bi mesele şu anda reytingleri ii ama bence aynı başarıyı sürdüremeyecek bakalım görelim ne olcak
süper bi dizi hayat devam ediyor.salı olsaydı öbgzk ile acayip çekişirdinolcakkibekleyip görücez çarsamba haftasi muhabbete devam ederiz dünün konusu ona göre yorum yapalım
h.d.e netten izlemeye basladim gerçekten süper bir drama bu dizi salı olsaydi kesinlikle ö.b.g.z sıkı rakip olurmus 4.bölümdeyim suan çekimler süper
Açıkçası ben Eve Düşen Yıldırım'ın bu hafta da iyi sıralarda olmasına şaşırdım.
Ama genelde Feriha'yı izleyenler, onu da izliyor gibi, zaten birbirine benziyor diziler, oyuncular da gidip geliyor. Feriha bitince bu diziyi 20:00'ye almak istiyorlar herhalde.
Açıkçası ben Eve Düşen Yıldırım'ın bu hafta da iyi sıralarda olmasına şaşırdım.
Ama genelde Feriha'yı izleyenler, onu da izliyor gibi, zaten birbirine benziyor diziler, oyuncular da gidip geliyor. Feriha bitince bu diziyi 20:00'ye almak istiyorlar herhalde.
kimse yazmamış ama adını feriha koydum tam tamına 2 saat 11 dakika sürmüş)))))))))))) birinci olmaması için hiç bir neden yok bu kadar uzun süren bir dizi tabi birinci olur. sanırım milet eve düşen yıldırımda izlensin diye seyirciyi show tv ye bagladılar
2:11 dızımı olurona film denır
Feriha 2 saat surdu ama reklamlarda toplam 30 dakika belki daha fazla surdu. Yani 1 bucuk saat surdu diyebiliriz.
sinema salanloru 90 dakikayı geçen sinema filimleri bile zor kabul ediyor. bu 2saat 11 dizi tarihibne geçecektir .ferihacılar birinci olmak için oyuncuları ve set ekibini köle gibi çalıştırmış herhal))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?