16 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 62.5%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 6 25.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 12.5%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Ya illa 17 alması gerekmiyor, 15 alsa ikinciydi zaten bu hafta. Komedi hiç yoktu neredeyse dün, az biraz komedi gelse rahat yükselir kanımca.

yükselmez bence feriha h.d.e oldugu sürece alip alabilecegi en iyi reytingler 13 14 total 8 9 en fazla

yükselmez bence feriha h.d.e oldugu sürece alip alabilecegi en iyi reytingler 13 14 total 8 9 en fazla

O dizilerin Yalan Dünya'yi direkt etkilediğini sanmıyorum. Çok farklı diziler, hepsinin farklı izleyicileri var.

Bir kişinin hem Hayat Devam Ediyor'u hem de Yalan Dünya'yı izleme olasılığı var mı sizce?

hayat devam ediyor iyi reytingler almış ab de hafif bir düşüş var total çok iyi sağlam bi bölümle zirveyi alır.

salı ve çarşamba günleri türkiye kupası maçları var ikiside yükselemez

Bu Carsamba hem Turk'un uzayla imtihani hem de Mac var Muhtesem Yuzyil hafif dusebilir 12 reytinge a/b de 15 reytinge ama bence daha fazla dusmez mac yokken yine 13-14 reyting olur.
Oyle Bir Gecer Zaman Ki bu hafta bence 12 reytinge duser a.b de ise 13 reytinge.

salı günü gs maçı var saati 20:30 ö.b.g.z düsüs yasama olasiligi var

türkün uzay imtihanı 2 3 reyting alir ab 2 3 alir

fenerbahçe samsun maçı 5 6 reyting alir tahminlerim bunlar maç 21:00 da geç baslior

yine m.yüzyil ö.b.g.z çok rahat 12 13 geçerler vadi de kesin yükselir bu hafta maç yok

vadi yükselir total ve ab zirveyi alir persembe totalde 13e kadar yükselir ab 12 alir ve birincligi eline geçirir

m.yüzyil ö.b.g.z asa yukari ayni reyting alir

Son düzenleme:

Türk'ün Uzayla İmtihanı'nın o kadar düşük başlama olasılığı hiç yok.
En kötü 5-6 alır ilk hafta merak nedeniyle.

gs ve fb maçları en az 7 reyting alır.

endgame 5-6 reyting alması imkansız tahminlerin acayip kötü reklamsız yayınlanması hiçbir önem taşımıyo ayrıca kimseninde merak ettiği yok

endgame 5-6 reyting alması imkansız tahminlerin acayip kötü reklamsız yayınlanması hiçbir önem taşımıyo ayrıca kimseninde merak ettiği yok

Uzay konuları, acayiplikler ilk hafta merak uyandırır.
Ayrıca reklamın çok etkisi olduğunu biliyorsun sen de benim kadar takas.

Bence 3.50 reytingle baslar.Yetenek sizisinz 6 reyting zaten aliyodu bu alamaz.

AFK Total de 1. AB de 2. Olarak bence günün en basarili yapimi olmus, tebrik ediyorum.

HDE Total de yine zirveyi kapamamis ama aradaki fark kücük, AB de ise 5 reytinge Kadar düstü ama yinede atc ortalamasinin üstünde.

Yalan Dünya Total de reyting kaybetmis olsada AB de gecen haftaya göre yükselerek rahat bir birincilik elde etmis.

Eve düsen Yildirim 2. Bölümüylede basarili olmus ama bunda AFK mun etkisi büyük.

Beyaz Show gecen haftaya göre daha iyi ama Eski performansindan uzakta.

Bir cocuk sevdim AB de baya yükselmis bakalim haftaya ilk 10 a girebilecekmi?

Babam icin dizisini Fox TV harcadi bu Dizi pazar gününde kalsa rahat Bit sekilde ilk 15 de olurdu.

Bu hafta fragmana göre yorum yapacam eger iddali olursa total 14 ab 18 çikariz

O dizilerin Yalan Dünya'yi direkt etkilediğini sanmıyorum. Çok farklı diziler, hepsinin farklı izleyicileri var.

Bir kişinin hem Hayat Devam Ediyor'u hem de Yalan Dünya'yı izleme olasılığı var mı sizce?

var mesela ben...
olasılığı çok yüksek çünkü iki filmi aynı ayarda seviyorum ama hayat devam ediyor dram olduğu ve tekrarını merak ettiğim için öncelikle onu izliyorum yalan dünyayıda tekrardan izliyorum ve yalan dünyanın tek bölümünüde kaçırmadım..

türkün uzayla imtihanı 4 civarı reyting alır muhteşemi hiç etkilemez en fazla çocuklar duymasın falan filan düşer..

maç dedinde ne maçı var çarşambaya maçlar muhteşemi etkilemez..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Yine iddialı konuşmuşum herhalde.

Bu arada kreys abartma istersen.
Hem Muhteşem Yüzyıl konumuz değil şu an, cuma reytinglerindeyiz hatırlatırım..

Yine iddialı konuşmuşum herhalde.

Bu arada kreys abartma istersen.
Hem Muhteşem Yüzyıl konumuz değil şu an, cuma reytinglerindeyiz hatırlatırım..

abarti falan yok &40 Share ab de yakalandi gecen hafta %45 çıkarsa muhtesem olur hayir takas bi lafı üzerine muhabbet açildi cuma günü konusulcak bisi yokki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
atv haberin ab resmen çakılmıs olması günün ilginç olayi sadece

Senin için çarşamba hariç konuşulacak bir gün yok zaten kreys.