Ya illa 17 alması gerekmiyor, 15 alsa ikinciydi zaten bu hafta. Komedi hiç yoktu neredeyse dün, az biraz komedi gelse rahat yükselir kanımca.
yükselmez bence feriha h.d.e oldugu sürece alip alabilecegi en iyi reytingler 13 14 total 8 9 en fazla
Ya illa 17 alması gerekmiyor, 15 alsa ikinciydi zaten bu hafta. Komedi hiç yoktu neredeyse dün, az biraz komedi gelse rahat yükselir kanımca.
yükselmez bence feriha h.d.e oldugu sürece alip alabilecegi en iyi reytingler 13 14 total 8 9 en fazla
ö.b.g.z bir hafta ab düstü die her hafta düsücek hali yok artıs yasayabilir ab grubunda bana göre
ö.b.g.z muhtesem yalan dünya büyük bir Güce sahipler
ö.b.g.z bir hafta düstü die her hafta düsecek hali yok artis olabilir
muhtesem 17lere dayandi
yalan dünya totalde tüm kisiler en çok izlenilenler sıralamasında 8 göremio bu durum komedi dizisi için süper ab durumu iyi
Bu Carsamba hem Turk'un uzayla imtihani hem de Mac var Muhtesem Yuzyil hafif dusebilir 12 reytinge a/b de 15 reytinge ama bence daha fazla dusmez mac yokken yine 13-14 reyting olur.
Oyle Bir Gecer Zaman Ki bu hafta bence 12 reytinge duser a.b de ise 13 reytinge.
salı günü gs maçı var saati 20:30 ö.b.g.z düsüs yasama olasiligi var
türkün uzay imtihanı 2 3 reyting alir ab 2 3 alir
fenerbahçe samsun maçı 5 6 reyting alir tahminlerim bunlar maç 21:00 da geç baslior
yine m.yüzyil ö.b.g.z çok rahat 12 13 geçerler vadi de kesin yükselir bu hafta maç yok
vadi yükselir m.yüzyil ö.b.g.z asa yukari ayni reyting alir
Türk'ün Uzayla İmtihanı'nın o kadar düşük başlama olasılığı hiç yok.En kötü 5-6 alır ilk hafta merak nedeniyle.
görücez 5 6 reyting alma ihtimali yok y.sizsiniz zor aliodu
endgame 5-6 reyting alması imkansız tahminlerin acayip kötü reklamsız yayınlanması hiçbir önem taşımıyo ayrıca kimseninde merak ettiği yok
Bu hafta fragmana göre yorum yapacam eger iddali olursa total 14 ab 18 çikariz
O dizilerin Yalan Dünya'yi direkt etkilediğini sanmıyorum. Çok farklı diziler, hepsinin farklı izleyicileri var.
Bir kişinin hem Hayat Devam Ediyor'u hem de Yalan Dünya'yı izleme olasılığı var mı sizce?
Bu Carsamba hem Turk'un uzayla imtihani hem de Mac var Muhtesem Yuzyil hafif dusebilir 12 reytinge a/b de 15 reytinge ama bence daha fazla dusmez mac yokken yine 13-14 reyting olur.
Oyle Bir Gecer Zaman Ki bu hafta bence 12 reytinge duser a.b de ise 13 reytinge.
var mesela ben...
olasılığı çok yüksek çünkü iki filmi aynı ayarda seviyorum ama hayat devam ediyor dram olduğu ve tekrarını merak ettiğim için öncelikle onu izliyorum yalan dünyayıda tekrardan izliyorum ve yalan dünyanın tek bölümünüde kaçırmadım..
Yine iddialı konuşmuşum herhalde.
Bu arada kreys abartma istersen.Hem Muhteşem Yüzyıl konumuz değil şu an, cuma reytinglerindeyiz hatırlatırım..
abarti falan yok &40 Share ab de yakalandi gecen hafta E çıkarsa muhtesem olur hayir takas bi lafı üzerine muhabbet açildi cuma günü konusulcak bisi yokki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
atv haberin ab resmen çakılmıs olması günün ilginç olayi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?