Biz etmesin demiyoruz neden Azize? Hep Reyting uğrunaYunanların işkencelerini tüm çıplaklığıyla gösteriyoruz. Tarihte böyle şeyler de oldu ve hepsini anlatmaya devam edeceğiz.
Biz etmesin demiyoruz neden Azize? Hep Reyting uğrunaYunanların işkencelerini tüm çıplaklığıyla gösteriyoruz. Tarihte böyle şeyler de oldu ve hepsini anlatmaya devam edeceğiz.
Bomba bölümdü çok beğeneceksinBizim Hikaye harika gitmiş, birazdan izleyeceğim bölümü zaten.
VS düşmüş ama yükselir yine, o tarz oranlarda inip çıkar.
KŞ nasıl izleniyor hala hayretle izliyorum..
Kuşlar var ya aklıma KŞ gelmiş ordan.Bomba bölümdü çok beğeneceksin
KŞ değil KK
Ben geçen hafta 3 saati 15 dakikayamı ne sığdırmıştım. Bugünde öyle yaparım@Dosi Bakacaktım da 2 saat 46 dk olduğunu görünce kapadım
Öyle yapacağına önemli anları kısa video olarak yüklüyorlar Youtube kanalına, ordan izle. Sen resmen diziyi kesip biçiyorsunBen geçen hafta 3 saati 15 dakikayamı sen sığdırmıştım. Bugünde öyle yaparım
öyle yapınca reklama çok maruz kalıyorumÖyle yapacağına önemli anları kısa video olarak yüklüyorlar Youtube kanalına, ordan izle. Sen resmen diziyi kesip biçiyorsun
Zeynep'te bu saflık oldukça daha çok heyecan olur, kendisini kaçıranın kolu çıktı diye geri dönen saftirikellaöyle yapınca reklama çok maruz kalıyorum
Benimki daha iyi. Hakim oluyorum diziye
ya insan bir kere izledimi işte böyle illa bakma gereği duyuyor.
Bir ara ayda 1 bölüm izlerdim. Son haftalarda heyecan tavan,bakasım var
Biran bana saf dedin sandımZeynep'te bu saflık oldukça daha çok heyecan olur, kendisini kaçıranın kolu çıktı diye geri dönen saftirikella
@denizz19 siz kimsiniz canımGözbebeğin olan Total'de Kanatsız Kuşlar'ı izlemiyor musun
Yok hocam, yaş olarak büyüksünüz, saygılarBiran bana saf dedin sandım
demek kolu çıkmış ölmedibiliyordum ölmeyeceğini
Bizim Hikaye en dengeli dizi biri sırf ABye hitap ediyor diğeri sırf Totalde biz hepsineZeynep'te bu saflık oldukça daha çok heyecan olur, kendisini kaçıranın kolu çıktı diye geri dönen saftirikella
@denizz19 siz kimsiniz canımGözbebeğin olan Total'de Kanatsız Kuşlar'ı izlemiyor musun
Kırgın Çiçekler izleyen birisinin bunu söylemesi ilginçBizim Hikaye en dengeli dizi biri sırf ABye hitap ediyor diğeri sırf Totalde biz hepsine
O da dengeliydi zamanında gerçi hala dengeliyizKırgın Çiçekler izleyen birisinin bunu söylemesi ilginç
Bizim Hikaye en dengeli dizi biri sırf ABye hitap ediyor diğeri sırf Totalde biz hepsine
bende Kanatsız Kuşlar tam Deniz'e göre diyordum ama izlememesi beni şaşırtıyor hep :SKırgın Çiçekler izleyen birisinin bunu söylemesi ilginç
Dizinin tanıtımları döndüğünde ayar olmuştum bir kız vardı açık ben aç et istiyorum deyince sinirlenmiştimbende Kanatsız Kuşlar tam Deniz'e göre diyordum ama izlememesi beni şaşırtıyor hep :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?