16 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Kanatsız Kuşlar özellikle Total grubunda çok izlenmeye devam ediyor, güçlü rakipleri olmasına rağmen. Şaşırtıcı.

Vatanım Sensin Total’i bu sene de alamayacak sanırım. AB ve ABC1’de geçilme şansı yok zaten. Tebrikler.

Bizim Hikaye yükselmiş. Tebrikler.

Konunun vasatligina bak. İlk defa görüyorum hiç bir grupta 1. olamayan bir dizinin resminin konulduğunu. Bunu yapan da Süper Mod. Neyse forumun çivisi çıktı zaten.

Bizim Hikaye harika gitmiş, birazdan izleyeceğim bölümü zaten. :Z

VS düşmüş ama yükselir yine, o tarz oranlarda inip çıkar.

KŞ nasıl izleniyor hala hayretle izliyorum..

@Dosi Bakacaktım da 2 saat 46 dk olduğunu görünce kapadım :A

konuyu da @xBUGRAx in açtığı nasıl da belli, hiçbir kategoride birinci olamayan Bizim Hikaye resmini koymuş :F

Öyle yapacağına önemli anları kısa video olarak yüklüyorlar Youtube kanalına, ordan izle. Sen resmen diziyi kesip biçiyorsun :A
öyle yapınca reklama çok maruz kalıyorum :A
Benimki daha iyi. Hakim oluyorum diziye :A
ya insan bir kere izledimi işte böyle illa bakma gereği duyuyor.
Bir ara ayda 1 bölüm izlerdim. Son haftalarda heyecan tavan,bakasım var :D

öyle yapınca reklama çok maruz kalıyorum :A
Benimki daha iyi. Hakim oluyorum diziye :A
ya insan bir kere izledimi işte böyle illa bakma gereği duyuyor.
Bir ara ayda 1 bölüm izlerdim. Son haftalarda heyecan tavan,bakasım var :D
Zeynep'te bu saflık oldukça daha çok heyecan olur, kendisini kaçıranın kolu çıktı diye geri dönen saftirikella :A

@denizz19 siz kimsiniz canım :A Gözbebeğin olan Total'de Kanatsız Kuşlar'ı izlemiyor musun :X

Zeynep'te bu saflık oldukça daha çok heyecan olur, kendisini kaçıranın kolu çıktı diye geri dönen saftirikella :A

@denizz19 siz kimsiniz canım :A Gözbebeğin olan Total'de Kanatsız Kuşlar'ı izlemiyor musun :X
Biran bana saf dedin sandım :F:F:F
demek kolu çıkmış ölmedi :A biliyordum ölmeyeceğini :D

Bizim Hikaye en dengeli dizi biri sırf ABye hitap ediyor diğeri sırf Totalde biz hepsine :A