Hikayenin mekaniği açılmış demekBeklemiyordum bu kadar yükseleceğini ama daha sezonun başında rekor gelmiş. Artık ilerleyen bölümlerde hikaye tempo kazandıkça daha da uçacaktır. Kim bilir belki 20 gelebilir.
Hikayenin mekaniği açılmış demekBeklemiyordum bu kadar yükseleceğini ama daha sezonun başında rekor gelmiş. Artık ilerleyen bölümlerde hikaye tempo kazandıkça daha da uçacaktır. Kim bilir belki 20 gelebilir.
İzlemeyebilirsin Diriliş'i. Ben de izlemedim dün mesela. Ama paşa paşa saygı duyacaksın.
yorumunu begeneyimde begeni listede ustlerde olDirilişi izlemiyorum ama dün izledim ben de can sıkıntısına hayır ben her diziye saygı duyuyorum elbette bir emek vardır ortada ama paşa paşa saygı duyacaksın demen çok yanlış bana göre. Şu anlam çıkıyor sanki diziye itaat edeceksiniz gibi. Diziyle ilgili yorumuna diyeceğim bir şey Yok ama insanları bu şekilde sınıflandırma yapman kendi açımdan yanlış. Beni anladığını düşünüyor ve amacımın tartışma çıkarmak olmadığını da bilmeni isterim
Ben ne zaman boş yazı yazmışım alla senyorumunu begeneyimde begeni listede ustlerde ol
okumaya usendim. 6 kisi begendigine göre bos bir yazi degildir
bos demedik zatenBen ne zaman boş yazı yazmışım alla sen
Önce konusunu açmam lazım kimler yarışacak kim hangi oyuncuyla gelecek bilmeden nasıl başlatalımbos demedik zaten
yarismani biran önce baslat. sabirsizlikla bekliyorum
e iste bekleme konuy ac. bir yerden baslaÖnce konusunu açmam lazım kimler yarışacak kim hangi oyuncuyla gelecek bilmeden nasıl başlatalım
Evleneceksen Gel'de Nurullah ile Solmaz arasında gerilim artmıştır. Esra Erol ile kardeş programız geçmiş falan önemi yok, Zuhal yine arkadan izlemiş sen ona bak.Dün Seda Sayan ne yaptı ki, Esra Erol'u geçmiş bilen var mı @mrt-06 .
Baştepe beştepe derken siz yükselttiniz diziyi yotube sayfası dün akşam baktiğimda trnedler ilk 5'te skandal ödül töreni videoları vardıaltın kelebekte haddi bildirilen dirilişin bu hafta tüm gruplarda 2 reyting şişirleceğini söylemiştik beştepenin dizisi ne de olsa
poyraz 4 ün üstünde kaldığı sürece sorun yok total d 3 tutan dizinin yanına yeni dizi koymazz
gündemi biz belirlerizSon 4-5 senedir altın kelebeğin bir değerinin kalmadiğini bu seneki olaylarla görmüş olduk. Diriliş'e teşekkürler sayesinde kaç senedir savundugum olaylar gun yuzune çıktı
Seda ne yapmiş öyle dün gece tekrarını izlemiştim Nurullah ve Solmaz kavga eiyordu. eski sevgiliyi de sokmuşlar araya askerlik anıları filan ardından Solmaz'dan gelen roman havası raka raka raka Zevkliydi
KMOİ iyi gitmiş. AB'de pala bıyığı geçecek bu gidişler
Baştepe beştepe derken siz yükselttiniz diziyi yotube sayfası dün akşam baktiğimda trnedler ilk 5'te skandal ödül töreni videoları vardı
Totel 12 nerdeyse Abc 16 simdiden bu kadar aliyorsak daha sezonun basindayken 20 reyting neden olmasinayy ertuğrulum türkiyenin en iyi dizisi olduğunu tekrar göstermiş en önemliside beğendiğim bir bölümle bu reytingleri alması dahada sevindirici oldu benim için @EFE UYSAL
erdoğanda eleştiri yapınca okan korkusuna özür dilemiş artık ertuğruluma bulaşmaması gerektiğini bilir herhaldeTotel 12 nerdeyse Abc 16 simdiden bu kadar aliyorsak daha sezonun basindayken 20 reyting neden olmasin
Aklı sıra kendini haklı çıkaracak Reytingler cevabı vermiştir 16 reyting ne demek bu sistemdeerdoğanda eleştiri yapınca okan korkusuna özür dilemiş artık ertuğruluma bulaşmaması gerektiğini bilir herhalde
Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim
SENSIN OLMAMIS @EFE UYSALBen bilmiycem
Ben de seni çok uzun zamandır böyle baya bir izliyorum seyrediyorum hastayım yani sana ben de ben yani @sürgünüm
Yürü bee @MayısKralı
Ben duymiycam @Doğu
seni bu forumda zaten bilen biliyor aşkım bilmeyen de kendisi gibi gülmeye devam etsin bakalım nereye kadar mış görsünler ayrıca bizim forumumuz eğlence yeri tartışma yeri değil Bu da böyle biline canlarım
müsaade etmiyorum @Doğu
hayvan severliliğin ile @Çiğdem- in ne alakası var şimdi tatlım benim ??
nereden biliyorsun ki zarar verilmediğini çekimler esnasında sırasında orada mıydın ki sanki tatlım benim @Doğu ?
Hadi oradangündemi biz belirleriz