Rabbim sana şu at gözlüklerini çıkarmayı nasip etsin yazık19.00'da başlayıp 21.00 gibi biten yani muhtemelen diziyle çakışmayan maçla 22.00'de, dizinin ortasında giren maçı kıyaslamak da ne bileyim.
Bence çok fazla emin olma.
Kazansaydık o oranlara ulaşabilirdi diye düşünüyorum.Kuruluş Osman normal olarak düşüş yaşamış maç sebebiyle.
Türkiye - Galler beklentimin çok altında oranlar almış. Skor nedeniyle bir tık düşürdüm beklentimi ama en azından 16+ bekliyordum AB/ABC1'de.
Bakıyorum da Kubilay iticisine toz kondurmuyorsun.Cam Tavanlar tutmadı gibi, Bensu ecünnüsü ve senaryonun diğer yaz dizilerinden farklı oluşu izleyici çekmesine engel oldu sanırım.
Kötü bir tarafı yok tabi ki toz kondurmayacağım. @xemrexxxCam Tavanlar yine toparlanammaış. İlk bölümü de Youtube'da bayağı izlenmişti ama maçlar yüzünden kendini gösteremiyor belli ki. Oysa Meriç Acemi farkıyla ortalığı siler süpürür diye ummuştum ama hiçbir şeyden emin konuşmamak lazımmış.
Kuruluş'u haziran sonuna kadar devam ettirmenin zararı görülüyor. Sezon boyunca çift haneden aşağı inmeyen dizi AB'de 6'ya kadar düştü. Neyse ATV dizisini de dert edecek değilim umrumda değil.
SÇK'nın hala 3 reyting alabilmesi şaşırtıyor ne yalan söyleyeyim. Hande ve Kerem'in reelde sevgili olması mı yaradı nedir.
Bakıyorum da Kubilay iticisine toz kondurmuyorsun.