16 Eylül 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Kıskanmak'ım en az 5 ile açar diyordum ama sıkıntı yok. 2. Bölüm'ü ile o oranı alır zaten. Çok beğenilmiş çünkü. Bol tekrar da verecek NOW'ım. :Z:bhr:
Kral Kaybederse 3.65'e yükselse de beklenti asla böyle değil. Artmazsa biter 4-5 bölüme.
Bahar zaten ilk sezonunda bozmuş bir işti aslında. İyi bile dayandı.
Mehmed: Fetihler Sultanı 3.52 almış. 1-2 haftaya yeniden 5 alır.
Gözleri Karadeniz çok kötü düşmüş. Ah be Halit dizin güzel değil ki normal bu oranlar.

Kıskanmak'ım en az 5 ile açar diyordum ama sıkıntı yok. 2. Bölüm'ü ile o oranı alır zaten. Çok beğenilmiş çünkü. Bol tekrar da verecek NOW'ım zaten. :Z:bhr:
Kral Kaybederse 3.65'e yükselse de beklenti asla böyle değil. Artmazsa biter 4-5 bölüme.
Bahar zaten ilk sezonunda bozmuş bir işti aslında. İyi bile dayandı.
Mehmed: Fetihler Sultanı 3.52 almış. 1-2 haftaya yeniden 5 alır.
Gözleri Karadeniz çok kötü düşmüş. Ah be Halit dizin güzel değil ki normal bu oranlar.
dizi konusuna now'a güvenmiyoruz maalesef üç dizisi final yapmadan kaldırıldı

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kıskanmak
Kral Kaybederse
Bahar
G1B7pBvXMAAue04
G1B7oe6XYAAeIUz
G1B7pWRWkAAIHw_
Gözleri KaraDeniz
Mehmed: Fetihler Sultanı
Uzak Şehir (20.00 TKR)
G1B7oKzW8AArm1x
G1B7oxXXsAA-for
Total | 6) | 2.77

AB | (11) | 1.71

ABC1 | (11) | 2.21

Kaynak: TİAK

Burası epey karışmış.

Kıskanmak'tan çok çok daha iyi bir açılış bekliyordum. Her şey çok kaliteliydi ve göze hitap ediyordu ama seyircimiz anlamıyor tabi. Tekrarları da çok iç açıcı izlenmemiş.

Bahar ve KK, ikisinin de yeni sezonu olmamalıydı hele ki Bahar'ın. Şimdi çeksinler cezalarını. Gökçe Bahadır da yanlış bir tercih yaptığı için pişmandır.

Gözleri Karadeniz ucubenin teki zaten, hangi akla hizmet bu dizi çekildi ve yayınlanıyor şaşırtıcı. Neye hizmet ettiği belli değil.

MFS ortalama başlamış, 4 bandında gider gelir, kafası en rahat iş.

Yani şöyle söyleyeyim Ekim sonunda şu beş dizide ekranda olmayacak gibi gidiyor. Kanal D şuraya sağlam bir dizi koy çek hepsinin fişinin. :D

Salı günü 5 dizinin olması ama hepsine yetecek kadar geniş bir izleyici kitlesinin olmaması nedeniyle kimse aradan sıyrılamamış. Kıskanmak'tan yine ortalama ama buna göre daha yüksek bir açılış bekliyordum ama övgü yorumları ve bol tekrarlarla yükseleceğinden çok eminim zira gayet başarılı bir ilk bölümdü. AB kitlesi hikayenin psikolojik altyapısına ilgi duyarken Total de zengin aileler köşkler ilişkiler üzerinden rağbet eder diye düşünüyorum. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti de 2-3'lü oranlarla açılış yapmıştı ama sonradan nerelere uzadıklarını gördük. :A

Bahar'dan bu sezon olmayacağı devam haberi geldiği günden beri aşikardı, görünen köy kılavuz istemiyordu ama ısrarla deneyip en acı yoldan sonucunu görmek istediler geçmiş olsun. Yurt dışı satışları nedeniyle hemen bitmez ama 2026'yı görebilmesi mucize olur.

Kral Kaybederse de kötü gidiyor ama diğer rakiplere göre en az düşüşü yaşadığı ve hiç değilse bir grupta reyting artırabildiği için stabil kalması olumlu görülebilir. Kıskanmak'la birebir aynı kitleye hitap ettikleri için birbirlerini etkileyecekler.

Gözleri Karadeniz'in durumu Sustalı Ceylan'ı hatırlattı o da tutmayacağını düşünmemize rağmen 2. bölümde çok yükselip kafa karıştırmıştı ama sonradan düşerek bizi haklı çıkardı. Sanırım bu hafta senarist ekibi değişmiş ama ilk baştan doğru ekiple yola çıkamayınca bedeli böyle ağır oluyor.

Mehmed zaten TRT'de olduğu için reyting derdi yok. Geçen sezon zirveye çok yaklaşıp alamadığı zamanlar oluyordu bu sezon da en fazla 2. olur.

Uzak Şehir kendi gününde çok izlendiği gibi başka günlerde de diğer işlere musallat oluyor. Kanal D de pazartesi reytingleriyle yetinmeyip sürekli PT tekrarı koyuyor bu açgözlülüğe ne demek lazım bilmiyorum.

Kıskanmak'tan beklentiler daha yüksekti ama artış yaşayabilir ilerleyen haftalarda. Seyirci Now'a temkinli yaklaşıyor olabilir.

Kral Kaybederse ABC1'de 4'e yakın almış. TV'de yayından kalkarsa Netflix'te devam edebilir diye düşünüyorum.

Kıskanmak için yorum yapmak daha erken ama ben böyle bir açılış yapacağını tahmin ediyordum bu diziye niye bu kadar çok güvendiniz anlamadım.
Bahar'ın bu sezonun resmen hataydı zaten geçen sezon sonlarında iyice düşmeye başladı Show TV pişman olur mu acaba.
Kral Kaybederse de düşük gidiyor.
Gözleri Karadeniz 3.49 ile günün Total zirvesi, günün rekabet seviyesini buradan anlayabilirsiniz.

Kral Kaybederse ve Kıskanmak gelecek hafta yükselir gibime geliyor.
Fakat Bahar ve Gözleri Karadeniz en geç Ekim sonunda final yapar.
Mehmed bu sezon yine 4-5 ve AB'de 5-6 arası gidip gelir devam eder :)

Kıskanmak sosyal medyada çok beğenilmiş, haftaya 5 reytingi görür.

Kral Kaybederse bayağı kan kaybetmiş ama sezon yeni başladı gelecek haftalarda açılır.

Bahar geçen sezon tadında bitmeliydi. Timur'dan sonra tıpatıp aynısını getirip bir de aşk üçgeni yapmak ters tepmiş.

Gözleri Karadeniz tutmadı, kanalın elinde yerine koyabileceği diziler olduğu için birkaç haftaya final yapar.

Mehmed de şimdilik kendi kitlesini korumuş görünüyor.

Sabah 10.00'da başlayan programın, Prime Time'da yayınlanan 5 diziyi geçerek tüm gruplarda 1. olması;
Ekli dosyayı görüntüle 137121
Nigar Kanlı effect diyoruz. :A

Kıskanmak sosyal medyada çok beğenilmiş, haftaya 5 reytingi görür.

Kral Kaybederse bayağı kan kaybetmiş ama sezon yeni başladı gelecek haftalarda açılır.

Bahar geçen sezon tadında bitmeliydi. Timur'dan sonra tıpatıp aynısını getirip bir de aşk üçgeni yapmak ters tepmiş.

Gözleri Karadeniz tutmadı, kanalın elinde yerine koyabileceği diziler olduğu için birkaç haftaya final yapar.

Mehmed de şimdilik kendi kitlesini korumuş görünüyor.
Gözleri Karadeniz neden tutunamadı ?

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness