Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

  • Kazara Aşk | Star TV

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16

baron

Favori Üye
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
4,908
Reaksiyon puanı
4,432
Puanı
409
GS ve FB maçlarına rağmen Barbaroslar dizisi güzel bir açılış yaptı bölüm çok güzeldi ve çoğunluk beğenmiş gelecek hafta yükseliş bekliyorum.

Camdaki Kız reytinglerini korumaya başarmış demek ki Barbaroslar o kadar çok etkilememiş özellikle AB'de dizi çok güçlü gidiyor,görünüşe göre AB kitlesi de kadının obje olarak kullanıldığı dizileri seviyormuş.

Çukurovanın o kadar ana karakterin çıkmasından sonra devam etmesi zaten bir hataydı iyi bir şekilde çift haneli reytinglerle final yapabilirlerdi ama devam etmeye karar verdiler reytinglere çok güvendiler ve durumları ortada.

Müge ve Esra bu sezon da gündüz kuşağının liderleri atv'ye ilaç gibi gelecekler ama eğer bütün gün kategorisinde zirveyi korumaya istiyorlarsa Destan ve Yalnız Kurt Kardeşlerim gibi tutmaları lazım.
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Barbaroslar yeri göğü yıkar dendi ama aldığı reyting 6. :A Tabii iki tane önemli maç olduğu için böyle başladı yoksa gelecek haftalarda çift haneleri görme ihtimali çok yüksek.

Yeni dizi gelince CK biter diye umutlananlar vardı (hala var) ama böyle güçlü bir rakibe rağmen yükselmeyi başardıysa Hayri geldiğinde daha da fazlasını görür. Zaten biri erkek diğeri kadın izleyici ağırlıklı diziler olduğu için farklı kulvarlardan gidecekleri belli. 2. sezonda çöker diyenlere inat Burcu yine başarıdan başarıya koşuyor diziye değil ama ona tebrikler. :bhr:

Çukurova AB'de iyice batmış, Total'de de CK'ye geçilmiş. :A Haziran'da zirvedeyken bitse karizması çizilmezdi ama illa bu kadar uzatıp rezil kepaze olmayı kendileri istedi şimdi çeksinler ceremesini. :A

Star'da dizi kalmadı ama sırf bunun için Kazara Aşk gibi hem kendisi hem reytingleri aşırı kötü bir işte ısrar etmesinin de anlamı yok umarım final kararı yakında çıkar.
 

Carpe Diem

Favori Üye
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
15,898
Reaksiyon puanı
13,141
Puanı
860
Camdaki Kız yeni rakibine rağmen yükselmiş bu oranlarda gidip gelicektir.

Bir Zamanlar Çukurova'ya ne olmuş öyle ya 2 leri görmüş :A

Barbaroslar güzel açılış yapmış haftaya çift haneleri görüceğini düşünüyorum gönül ister görmesin :A
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,903
Reaksiyon puanı
62,477
Puanı
1,060
BZÇ'den böyle bir düşüş bekliyordum şaşırtmadı ki hak etti de zaten. Senaryo namına bir şey kalmadı dizide, sürükleyicilik sıfır. Ama kanalından ötürü yine de öyle çabuk biteceğini sanmam.

TRT dizisi acaba başka kanalda olsaydı da bu denli iyi başlayabilir miydi?
 

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Konu sabitli diye yorum yapıyorum, artık nasip olursa günü gününe yapacağım zaten. :A

Barbaroslar çok iyi başladı ama ABC ile diğer gruplar arasındaki uçurumu anlayamadım. Tarih dizilerini sevmem ama hikayesini bilmesem de görsel olarak çok özenilmiş, bu yüzden tebrikler.

Camdaki Kız çok iyi gitmiş bu rakibe rağmen.

BZÇ yavaş yavaş da olsa alması gerekeni alıyor, düşük maliyetli olmadığını düşünürsek kısmen benzer kitleli YVM geldiğinde o çok güçlü olduğu Total'de de düşer ve hoop çöplük. :Z ABC desen rezalet zaten...

Emanet yine iyi ama bu sezon Akrep gibi dip bir dizim olmadığı için istediğini alabilir şimdilik. :A

Kazara Aşk batmış yazık, Akrep'in bile en kötü hali daha iyiydi, max. 3 diyorum o bile fazla. :A