16 Eylül 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

@Bully bile bıraktı onu
Zaten Çukur gelince çökmüş
@xBUGRAx @xemrexxx
Sana inat Yasak Elma'nın son bölümünün videolarını izlicem youtubedan

Ayrıca Çukur'dan sonra günün en başarılı dizisi Yasak Elma, geçen haftaya göre büyük yükselişte. Çöken bizim Zalim İstanbul olmuş maalesef.. Zaten 2 dizimiz tutuyordu şu an, 1'i gitti
@Yiğitt

Yasak Elma bence şuan yayından kalkma reytingleri alıyor eğer bununla övünüyorsa @xBUGRAx @serhatt zaten tehrike arz etmiyorlarmış
Ben zirvede falan sanıyordum

Yasak Elma bence şuan yayından kalkma reytingleri alıyor eğer bununla övünüyorsa @xBUGRAx @serhatt zaten tehrike arz etmiyorlarmış
Ben zirvede falan sanıyordum
5'i geçiyor işte daha napsın. Yakında 6'ya da çıkar
Kemik kitlesi var dizinin, sezon sonunu da rahat çıkarırlar

Bizim Kimse Bilmez bu kadar alamıyor

Reactions: Çiğdem
Çukur sezon açılışına göre güzel reyting almış. Bugün karşısında Söz olmadığına göre rahat 10 reytinglere çıkması lazım

Yasak Elma iyi gidiyor da bu senaryoyla ne kadar devam edebilirler bilmiyorum. Diziye her bölüm birilerini ekliyorlar, birileri kayboluyor falan sezon sonunu çıkarabilirlerse tebrik için hediye gönderirim

Zalim İstanbul'da izleyiciler tepki göstermeye başlamış, Nedim ayağa kalkmazsa o da Ocak ayını zor görür

Vuslat Ocak'ta final yapar, Canevim'in de bu kadar bölüm devam etmesi hatta ilk bölümünün yayınlanması büyük başarı. Koliba artık NTC gibi karar alıp dizi işini bıraksın

Yeni dizilerimiz zirvede yer alacak ful zaten, no problem.

Reactions: Bully