16 Eylül 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

Adı Mutluluk Yeni gününde haftaya seyircileri toplayacak ve yükselecektir. Zaten Çilek Kokusu gidiyormuş. Şansı artar.

Cilek kokusunun okullar acilinca dahada dusecegini dusunuyorum fazla ergenik bir dizi
Kalbim egede kaldi abde iyi gitsede bu oranlar kanaldye yetmez
Adı mutluluk cok fazla ergenik olmadigi icin ergenler ve cocuklar cilek kokusunu izlemis ve yeni gunune kotu oranlarla baslamis
Gunduz kusaginda beni affet iyi izlensede gecen seneki oranlarina uzak izleniyor
Iste benim stilim all star iyi gitmiyor daha cok kavga lazim
1milyon 100 bin tl alan esra erol ,100 bin tl alan zuhal topala neredeyse geciliyormus

Kalbim Ege'de Kaldı düşüş yaşamasına rağmen iyi gitmiş. Dün izlerken ciddi anlamda rahatsız oldum, şirin Ege köyü dizisini adeta Total oyunlarıyla ayakta kalmaya çalışan bambaşka bir yapıma çevirdiler.

Çilek Kokusu iyi sonuçlar almış, ama Adı Mutluluk'tan biraz etkilenmiş gibi. Adı Mutluluk yeni gününde ortalama gitmiş. Yılanların Öcü ise Total'de toparlanmış.

Poyraz başlasın artık.

Bunda şikayet edilecek bir şey yok eğer şirin ege dizisi olarak kalırsa bitecek izleyiciye anladıkları dilden veriyorlar.

Dizi biter yoksa bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Hikaye sevilmediyse yeni boyuta çekmek zorundalar.
Mesela ilk bölümlerde süzme saf olan Yaman, bu bölümde Zeliş'i kaçırdı ve Mustafa'yı öldürmeye yeltendi. Geçen bölümde Mustafa vurulmuş, Alev kaçırılmış, Mustafa'yı vuran kişi silahı Yaman'ın ofisine saklamıştı. Kısacası bir anda böyle Total oyunlarının olması beni çok rahatsız etti.

Ayy ne güzel olmuş izlesem mi acaba

Zuhal Topal iyi gidiyor valla helal olsun kadına. Atv zarar etti 1 milyon TL veriyor Esra'ya
Fox'a helal olsun.

Ütopya kaçıncı olmuş bakmaya üşendim @denizz19 benim yerime de baksana bir.