bir kel kafalı adam bir kadınla öpüşüyordu omu
bir kel kafalı adam bir kadınla öpüşüyordu omu
videolarına bakıyorum ara sıra dizi çok farklı bir moda bürünmüş farklı dizi gibi olmuş teyzelerin pek hosuna gitmiceği türe girmişlerHee o ne ara izledin gızz
videolarına bakıyorum ara sıra dizi çok farklı bir moda bürünmüş farklı dizi gibi olmuş teyzelerin pek hosuna gitmiceği türe girmişler
Söz çökecek yakında nereye kadar kuru aksiyon yapacaklar kiSöz kalır ya bu ratinglerle devam eder bayağı rakip yok dedi ya onu dedim bende
aa evet yenii gelen oğlan serkandan iyievet aksiyonumuz arttı valla çok şey kaçırıyosun kızzeylüle yeni sevgili geldi gördünmü
kız yemekteyizi izliyorsmusun onur bey çok tatlııı
Söz çökecek yakında nereye kadar kuru aksiyon yapacaklar ki10 bölümde sezon finali yaptılar gören de 2.sezonuna gerçekten geldi sanır
aa evet yenii gelen oğlan serkandan iyiserkanla cemre olayına gıcık oldum
onuru seyrediyorum şuan korişi sinirlendirdiler @xemrexxx
İyide dizi ne zaman başladı deniz ta kaçıncı ayda başladı be
Cemre ile Serkan süper oldular yaa
ay evet adamı çıldırtılar yaa
sözün düşeceğini savunuyorum bende zaten sevdiğim halde diziyi olumsuz yönde yazıyorum objektif olmak lazımSöz çökecek yakında nereye kadar kuru aksiyon yapacaklar ki10 bölümde sezon finali yaptılar gören de 2.sezonuna gerçekten geldi sanır
ikisinide kovucaktım masadan diye birşey dedi korişBöyle yükselen bir dizi düşermi sencede Çiğdem yapma yaw
Diyorum ya adamı kaçırdılar o şarkıcıyım diyen ne gıcık herif gııtürbanlı kadında ondan beter maşallah ne çene vardı öyle
ikisinide kovucaktım masadan diye birşey dedi koriş
Hayır her kanal için aynı şeyi diyor kaç senedir.Hazirlik mi yapıyorsun?
UTC ve Hayat Sırları Yüksek reyting aldıginda da böyle derler diye?
UTC ve Hayat Sırları Yüksek reyting alırsa ve yine derse vay ki haline onun.Hayır her kanal için aynı şeyi diyor kaç senedir.
Siyah Beyaz Aşk beklediğim gibi boş fragmanlardı sadece görüntü duygu yoktu.
Kayıtdışı fuarda satılırsa rahat devam eder 13 bölüm.
Siyah beyaz aşkı izledinmi ben şuan izliyıorum çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?