16 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

arkadaş tarihçi olacam bi de hayatımda ne bi tarih programı izledim ne başka bişey :kiki: ama netten videolar izleyip kendimi geliştirecem :D

Nike Nixe gibi bir şey. :F

Aaaaa Emre Kanal D'de olurda Totallik bir içecek olur mu bari iyi bir ürün seçeydin benzetirken. :) :)
:F:F reytingler total diyor ben napayım bu arada acı gerçeği vurgulamış arkadaşımız:

Hipometrop‏@susamligaleta44 dk
yalnız ne kadınmış be ya, diziye ülkenin bütün güzel kadınlarını doldurdular, yine de olmadı, hepsi bir Meryem olamadı. #muhteşemyüzyıl

Büşra Arı‏@bussraari52 dk
Muhteşem Yüzyıl olmasaymış Acun Survivordan çıkan oyuncuları nereye yollıcakmış merak ediyorum.

Aigina‏@Grbt3455 dk
#muhteşemyüzyıl cidden toplama kampı gıbı olmuş,dizisi biten gelmıs ....
Beyza ‏@Bramblerosee56 dk
muhteşem yüzyıl sayesinde türkiyedeki oyuncular işsiz kalmıyor ?
@Almila @sokak sanati @yatutarsa

Son düzenleme:
Ben Bilmem Eşim Bilir'e baktım bugün :) Yarışmaları falan değiştirmişler güzel olmuş yani ama malesef seyirci artık bu programdan sıkıldı.
My kötü gitmiş kolaj bölümüyle

doksanların ab si düşük çıkmış buda gösteriyor ki ab tatile çıkmış yada memlekete gitmiş (trafik sıkışıklıgından belli) yani pazar akşamına kadar ab halkını ekranda beklemeyin. total etleri kesmiş bayram ziyaretlerinde bitirmiş yavaş yavaş evlerine çekilmiş.. dünün rn ilginç reytingleri ab de gelmiş iki dünya 80. olmuş okan en sıkıcı programı muhallebi kafa 21. olmuş. buda show seyircisi yavaş yavaş okana alışıyor demek( ertesi gün tatil oldugundan rahat rahat izlemişler)

80 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 0,36 2,29
21 MUHALLEBI KAFA SHOW TV 1,14 8,04

Avrupa avrupa totalde 43. Abde 17. Olmus :( deniz yildizi totalde 16. Abde 36. Olmus :(

Hababam Sınıfı ve KMOİ iyi gitmişler. Eşim Bilir boşluğa rağmen kötü. Doksanlar iyice düşmüş. Bayramda yayınlanması hata olmuş.

ab grubu komple tatle mi çıkmış ne reytinglere bak 😱

doksanlar diğer yapımlar yokken kötü gitmiş
my kolaj köt ügitmiş beklediğim gibi
kmoi çok iyi gitmiş ama ab yi kaybetmiş o da :F
hababam sınıfı 154615645645. kez çok iyi gitmiş :F
bbeb ın ederi bu herhalde yükselememiş çok

doksanlar çok kötü gitmiş :T:
avrupa avrupa final çok yakın :T: