Uzak Şehir klasik bir dizi ama Kızıl Goncalar öyle değil. Bu halde bile izleniyor. Devam etmelisinGeçen sezon @EmreCan ile izliyordum Kızıl Goncalar'ı ama 2. Sezon'u bambaşka oldu. Eleştiri odağı oldu dizi.
Uzak Şehir'den devam...
Uzak Şehir klasik bir dizi ama Kızıl Goncalar öyle değil. Bu halde bile izleniyor. Devam etmelisinGeçen sezon @EmreCan ile izliyordum Kızıl Goncalar'ı ama 2. Sezon'u bambaşka oldu. Eleştiri odağı oldu dizi.
Uzak Şehir'den devam...
İzleniyor dediğin diziyi bıraktığımda 7 reytingle sezon finali yapmıştı şu an TOTAL'de 4'de be hacı 😂Uzak Şehir klasik bir dizi ama Kızıl Goncalar öyle değil. Bu halde bile izleniyor. Devam etmelisin
Senin ve @Emre Ozansoy un dizisi yüzünden!!!İzleniyor dediğin diziyi bıraktığımda 7 reytingle sezon finali yapmıştı şu an TOTAL'de 4'de be hacı 😂
Son bölümü daha izleyemedim ve KayZer iyice imkansız olmuş sanırım, o yüzden artık benim dizi değil.Senin ve @Emre Ozansoy un dizisi yüzünden!!!
Aman boşver napcan böyle dizileri boş işler.Son bölümü daha izleyemedim ve KayZer iyice imkansız olmuş sanırım, o yüzden artık benim dizi değil.
Dayııııı ne anlatıyon ???Senin ve @Emre Ozansoy un dizisi yüzünden!!!
Kaçakçılık başladı izleSon bölümü daha izleyemedim ve KayZer iyice imkansız olmuş sanırım, o yüzden artık benim dizi değil.