16 Aralık 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Masterchef Türkiye (TV8)

Oy: 0 0.0%
  • Vuslat (TRT1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Sırf ünlü isimler başrol oynuyor diye kendine senarist diyen o iki kadının yazdığı o rezil diziyi bütün gece savundular. Ama yine aynı rezil sahneler, yok bekaret, yok kırmızı kuşak, yok taciz... Asla izlemedim, izlemem. Ülkenin rn büyük sorunu haline gelen kadın cinayetlerini reyting uğruna kullanıp diziyi yapılmasını yanlış buluyorum. En yakın zamanda Sak gibi bitmesini diliyorum.

Diğer yayınlanan bütün dizilere başarılar diliyorum ???

Efsane... Hocamız ne güzel dedi, tam da bugüne uygun.. “Bıkmadınız reyting alıp ecnebilere satacağım diye kadınlarımızı kurtarıcı erkeğini bekleyen mağdur anne gibi göstermekten. Kadınlarımızı güçlü göstermekten korkmayın

SAK.jpg

Baya iyi bir başlangıç yapmış, tebrikler.

Efsane... Hocamız ne güzel dedi, tam da bugüne uygun.. “Bıkmadınız reyting alıp ecnebilere satacağım diye kadınlarımızı kurtarıcı erkeğini bekleyen mağdur anne gibi göstermekten. Kadınlarımızı güçlü göstermekten korkmayın
GGS’nin özellikle son iki sezondur parmak bastığı konular ❤ ben

• Harika
Reactions: mrt-06
“Sefirin Kızı” harika başlamış, çok sevindim. Kanal dizinin arkasında çok iyi durdu, bol tanıtım yapıldı. Neslihan ve Engin özlendi, beklenen sonuç bu. Ben de bugün izleyeceğim, yolu apaçık olsun. :Z
Kurbağa gözlü kızı Çukura karşı destekliyormusun 😱 😱 😱

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Engin için daha cok sevindim dün izlemedim ilk bölümü, bugün bakıcam gibi netten gece tabii

Yasak Elma'm harika yine..:bhr:
Çukur çok düşmüş bitecek oyakında inş :A Sonra da Zalim :D

Star göbek atıyordur şimdi yazık yaa @Emre Ozansoy :F:F

Atar tabii güvercinden sonra iyi oran alan ikinci dizisi :D

• Güldürdün
Reactions: cokiyitvci

İzlede yorum yap bence Nare çok güçlü kadın

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Çok haklısın, bir de bu farklı bir dizi diye savunanlar vardı. Tanıtımı görmeden yorum yapma diyenler. :A Nerdeler acaba şu an... Bu senaristlerden insani bir senaryo beklemek insanlığa yakışır mi onu düşünmek lazım.

Yalnız senin izlediğin dizide de kadın aşağılanıyor Alper. Yani Yasak Elma sırf zengin oldugu icin çok esli erkekleri, hayatını evlenip zengin olma hayali kuran kadınları anlatarak kadınları yüceltiyor mu? Bari öntezinde neyi savunduysan arkasında dursan. Sırf Eda Ece var diye Yasak Elma'yı savuyorsun, çok iyi diziymiş gibi de pohpoyluyorsun. Keşke ayni sekilde eleştirebilsen.

Aşağılanmıyor keşke izleyipte yorum yapsanız ya

Diziyi izlemedim;elbette izleyip beğenenlere saygım var..sadece twitterda biranda trend olduğu için merak edip kesitlerine baktım;bugünde bazı gazete sitelerinde dizi ile ilgili haberler okudum...Dizinin çok iyi ratinginde(Neslihan etkisi vardır)..Ama Karadeniz vardı 21 ratingleri gördü sonra ne olduğunu biliyorsunuz....Dizinin içeriğinde bekaret,gerdek gecesi vb. çok fazla olduğu için ilgi çektiği gibi çokda eleştri almış.... RTÜK çok fazla şikayet gittiyse canı yanabilir yada bu şekilde devam ederseler konu ve içerik olarak İçişleri Bakanımız var dizilerede yorum yapan...O nedenle sıkıntı çekebilir.. İzlemedim;izlememde..Ama dediğim gibi izleyenlere ve beğenenlere saygım var. Aldığı ratingide hiç beklemiyordum gerçektende şaşırttı...

Çok haklısın, bir de bu farklı bir dizi diye savunanlar vardı. Tanıtımı görmeden yorum yapma diyenler. :A Nerdeler acaba şu an... Bu senaristlerden insani bir senaryo beklemek insanlığa yakışır mi onu düşünmek lazım.

Yalnız senin izlediğin dizide de kadın aşağılanıyor Alper. Yani Yasak Elma sırf zengin oldugu icin çok esli erkekleri, hayatını evlenip zengin olma hayali kuran kadınları anlatarak kadınları yüceltiyor mu? Bari öntezinde neyi savunduysan arkasında dursan. Sırf Eda Ece var diye Yasak Elma'yı savuyorsun, çok iyi diziymiş gibi de pohpoyluyorsun. Keşke ayni sekilde eleştirebilsen.
Kadınlar aşağılanmıyor işte, senaryo çok farklı. Sistemi eleştiriyolar, zenginlik için yaşlı bir adamla evlenen bir kadının aslında hayatının hatasını yaptığını komedi-entrika ikileminde izletiyorlar. Ekibin çoğunun kadın olduğu bir dizi izletiyorlar bize.