TOTAL ile AB arasındaki fark kalp ben. İkimizin buluştuğu diziler neden hep böyle oluyor bir tek Kalbimdeki Deniz direniyor.8,60 Reyting almışız bitme durumu olmadığı sürede sıkıntı Yok rahat ol
TOTAL ile AB arasındaki fark kalp ben. İkimizin buluştuğu diziler neden hep böyle oluyor bir tek Kalbimdeki Deniz direniyor.8,60 Reyting almışız bitme durumu olmadığı sürede sıkıntı Yok rahat ol
rıza baba 1.olduğu sürece sorun yok banada ayoll8,60 Reyting almışız bitme durumu olmadığı sürede sıkıntı Yok rahat ol
Vatanım Sensin de var Kırgın Çiçekler de çok total sayılmaz AB grubunda 5 alıyorTOTAL ile AB arasındaki fark kalp ben. İkimizin buluştuğu diziler neden hep böyle oluyor bir tek Kalbimdeki Deniz direniyor.
Hayır Emrah'a mı bu gıcığın anlamadım ki dizi çok güzel Atacan da beğendirıza baba 1.olduğu sürece sorun yok banada ayoll
hahah aa emraha tabikide başka kime olucak hiç dikkate alasım gelmiyor onuVatanım Sensin de var Kırgın Çiçekler de çok total sayılmaz AB grubunda 5 alıyor
Hayır Emrah'a mı bu gıcığın anlamadım ki dizi çok güzel Atacan da beğendi
Emrah'ın Kınalı Kar gibi baş yapıt bir dizisi var çatlahahah aa emraha tabikide başka kime olucak hiç dikkate alasım gelmiyor onu
aaa onu bende izledim adam akıllı tek dizisiydi ama benim favorimEmrah'ın Kınalı Kar gibi baş yapıt bir dizisi var çatla
Ben Fadik'i severdim sana benziyordu aynıaaa onu bende izledim adam akıllı tek dizisiydi ama benim favorim
Sen birde gelecek haftayı gör. En az 10 gelir. Senide bekliyoruzRıza Baba tokatı yapıştırmış ayoll emraha ellerine sağlık hala toteli kimselere vermiyorlar 10 yılı devirdiler bu reytingleri almak çok önemli dahada toteli bırakmazlar son bölümde sanırım heyecanlı bitmiş tebrikler çocuklar @pompy @papuleoo
kiralık aşk totel ve ab gurubunda 4 ortalamada kaldığı sürece bence sorun yok finale kadar bu oranlarını korusunlar yeterli @xemrexxx
ayy ama muratım yükselmeli artık yani ab grubu 4 ortalama olmalı bir an önce yani anlamıyorum bu güzel bölümlere hiçmi reyting artmıyor ayoll @xemrexxx @cookies