16 Aralık 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

Süper ya. Dizi benim gibi 2. sezonunda birçok izleyici topladı. Bu reytingleride fazlasıyla hak ediyor. AGB'nin şişirmeli zamanındaki gibi olsa 15-17 rahat alırdı. Bir tebrik de Poyraz Karayel'e. :)
Aynen ama haftaya tam 15lik bolum geliyor bomba bomba!!! 2. sezon zaten müthiş :X 3 gruptada yeni rekor.

Diriliş'e helal olsun :X

Eve Dönüş üm de çok iyi gidiyor.Senaryo muhteşem ilerliyor.2-3 haftaya Total'de 6,AB'de 4,ABC1'de 5'i görürüz :oley:

vayy dün showda muronun filmi varmış hiç haberim yoktu ya gerçi olsa da izleyemezdim ama olsun :D

10 MURO NALET OLSUN ICIMDEKI INSAN SEVGISINE (T.S) SHOW TV 19:51:16 21:54:43 4,45 10,39

TRT1 dizileri AB'de yükseldi deyince bilmiş bilmiş laf yazan birisi vardı. Bu tablo yine cevap vermiş.

Kara Sevda'yı son üç bölümdür izleyemedim ama çok iyu gitmiş, Tebrikler. :Z

TRT1 dizileri AB'de yükseldi deyince bilmiş bilmiş laf yazan birisi vardı. Bu tablo yine cevap vermiş.

Kara Sevda'yı son üç bölümdür izleyemedim ama çok iyu gitmiş, Tebrikler. :Z
Siz sezon başından beri TRTde şişirme var diyorsunuz yahuu)) o zaman şişirme üstüne son hafta 2 reytingi koy buna göre yeşil deniz baba candır eksi reyting alıyor demektir ))))

Bir haftadır biz de diyoruz trt ab reytinglerinde artış doğal değil diye. Biz öyle taraf tutmayız ne görürsek onu deriz.

Stv ile AKP kavga etmeden önce kanıtlı olarak stv de şişme var dedim agb kanal d dizileri zamanında. Da dedim. Şimdi de diyoruz .

Diriliş Ertuğrul'a tebrikler, çıtayı her geçen hafta daha da yukarı taşıyor. Aynı şekilde Poyraz Karayel ve Kara Sevda yine güzel sonuçlar almış. Eve Dönüş de özellikle Total'de iyi gidiyor.