16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karday'ım gine Dehşetül Vahşet oranlar alarak ortalığın tozunu artırmış yıkıp geçmiş rakiplerini

Karadayının senaryosu tıkandı bence, 2 sezondur bi turguttur diye ısrar ederlerse senaristler ab halkı kopar hafiften.
)) birde 2 saat'e tamamlamak için yazalım diye işe de kalkışırlarsa ab halkı anında vaziyeti anlar ve bırakabilir diziyi
)))

Karadayi her iki gruptada lider Tebrikler
O ses Türkiye de iyi gitmiş
Kayıp son zamanlarda azcik artis var
Aşk haftadan haftaya düşüyor
Beni böyle sev de reyting lerde yukselmis

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni ençok kızdıran da bu oldu zaten,küçük gelinle kıyaslaman el insaf başkada bir şey demiyorum.

Tns'nin bu seneki nimetleri.
Kızacaksan Tns'ye kız, tns yazıyor biz yorumluyoruz.

Küçük Gelin TOTAL'de yst'yi geçince göbek atılıyor sonraki günler birden a/b önemli oluyor Karadayı'ya totalci deyince kızıyolar(?)

A/b'de O Ses zirvede.

karadayı açık ara farkla zirvede helal olsun dün demiştim karadayı 11 o ses 9 alır diye
karadayı 12 ye dayanmış

tabi izliyodum ama bu hafta bakamadım bir özet geçsen
Özet geçeyim ama spoi olmaz mı
Aslında pek özetlik bölüm yoktu. Memet saim bey Feride ile Mahir'i birlikte görünce Ferideyi sinanla erkenden evlendirme yollarina gidiyor. Memet Saim Bey Turgut'u aldı saklıyor. Mahir Yasinn'e hala kardeşiyle sevgili diye kızgın ona tavirli, Orhan çaliştiği evdeki kızla cilveleşme peşinde hala
işte böyle aşk dolu bir bölümdü

Heycan sonlara doğru artı. Mahkeme günü Nazif Bey beraat etti, g*** sağlama alan Turgut yavaş yavaş meydanda geziyor.Mahkeme günü Mahir ile karşilaşiyorlar. Orda da bitiyor. Yeni fragmanı izle bi

beraatmi etti ohhh iyi olmuşşşşş

Senin izlediğini bilseydim pazartesileri seni buraya çekerdim
Hadi ben çekemesem bile @destere seni zorla çekerdi
destere primavera da Karadayı'cıymış hiç haberimiz yok
(en azından benim yoktu)

bende bilmiyordum kızın reyting sayfasına uğradığı yokki devamlı düşünüyorsun konusunda düşünüyor kara kara
)

Senin izlediğini bilseydim pazartesileri seni buraya çekerdim
Hadi ben çekemesem bile @destere seni zorla çekerdi
destere primavera da Karadayı'cıymış hiç haberimiz yok
(en azından benim yoktu)
reyting konularını hiç sevmiyorum ama ikiniz varken hiç gelmezmiydim burda olduğunuzu bilsem

Karadayı günün en çok izlenen yapımı olmuş AB reytingi de müthiş haftaya zirveyi alır rahatlıkla Ay yapım varsa zaten kalitedir dizinin başarısını kıskananlarda çatlasın ne diyelim.

Karadayı günün en çok izlenen yapımı olmuş AB reytingi de müthiş haftaya zirveyi alır rahatlıkla Ay yapım varsa zaten kalitedir dizinin başarısını kıskananlarda çatlasın ne diyelim.

aşk-ı memnu ve fatmagül hangi yapım şirketinindi west?