Beni ençok kızdıran da bu oldu zaten,küçük gelinle kıyaslaman el insaf başkada bir şey demiyorum.
A/b'de O Ses zirvede.Karadayi her iki gruptada lider Tebrikler
O ses Türkiye de iyi gitmiş
Kayıp son zamanlarda azcik artis var
Aşk haftadan haftaya düşüyor
Beni böyle sev de reyting lerde yukselmis
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin Karadayı'yı izlediğini bilmiyordum Sen de izliyorsan zaten kim ne derse desin boş Asıl heycan haftayakim öldü ben dün izleyemedim
tabi izliyodum ama bu hafta bakamadım bir özet geçsenSenin Karadayı'yı izlediğini bilmiyordum Sen de izliyorsan zaten kim ne derse desin boş Asıl heycan haftaya
Özet geçeyim ama spoi olmaz mı Aslında pek özetlik bölüm yoktu. Memet saim bey Feride ile Mahir'i birlikte görünce Ferideyi sinanla erkenden evlendirme yollarina gidiyor. Memet Saim Bey Turgut'u aldı saklıyor. Mahir Yasinn'e hala kardeşiyle sevgili diye kızgın ona tavirli, Orhan çaliştiği evdeki kızla cilveleşme peşinde hala işte böyle aşk dolu bir bölümdütabi izliyodum ama bu hafta bakamadım bir özet geçsen
beraatmi etti ohhh iyi olmuşşşşşÖzet geçeyim ama spoi olmaz mı Aslında pek özetlik bölüm yoktu. Memet saim bey Feride ile Mahir'i birlikte görünce Ferideyi sinanla erkenden evlendirme yollarina gidiyor. Memet Saim Bey Turgut'u aldı saklıyor. Mahir Yasinn'e hala kardeşiyle sevgili diye kızgın ona tavirli, Orhan çaliştiği evdeki kızla cilveleşme peşinde hala işte böyle aşk dolu bir bölümdü
Heycan sonlara doğru artı. Mahkeme günü Nazif Bey beraat etti, g*** sağlama alan Turgut yavaş yavaş meydanda geziyor.Mahkeme günü Mahir ile karşilaşiyorlar. Orda da bitiyor. Yeni fragmanı izle bi
Evet etti etti Feride'nin kayınbabasına olan bakışları görmen lazımberaatmi etti ohhh iyi olmuşşşşş
ednan beyin forum versiyonu olmuşiun hala ne diyon .ss
ay çok sevindimEvet etti etti Feride'nin kayınbabasına olan bakışları görmen lazım
Senin izlediğini bilseydim pazartesileri seni buraya çekerdim Hadi ben çekemesem bile @destere seni zorla çekerdi destere primavera da Karadayı'cıymış hiç haberimiz yok (en azından benim yoktu)ay çok sevindim
Senin izlediğini bilseydim pazartesileri seni buraya çekerdim Hadi ben çekemesem bile @destere seni zorla çekerdi destere primavera da Karadayı'cıymış hiç haberimiz yok (en azından benim yoktu)
reyting konularını hiç sevmiyorum ama ikiniz varken hiç gelmezmiydim burda olduğunuzu bilsemSenin izlediğini bilseydim pazartesileri seni buraya çekerdim Hadi ben çekemesem bile @destere seni zorla çekerdi destere primavera da Karadayı'cıymış hiç haberimiz yok (en azından benim yoktu)
reyting konularını hiç sevmiyorum ama ikiniz varken hiç gelmezmiydim burda olduğunuzu bilsem
Bizimde bişey yaptiğimiz yok böyle sohbet ediyoruz iştereyting konularını hiç sevmiyorum ama ikiniz varken hiç gelmezmiydim burda olduğunuzu bilsem
Karadayı günün en çok izlenen yapımı olmuş AB reytingi de müthiş haftaya zirveyi alır rahatlıkla Ay yapım varsa zaten kalitedir dizinin başarısını kıskananlarda çatlasın ne diyelim.