BesaleT
Emekli
Şu an Cuma izleyicisi epey kararsız gibi gözüküyor bence normal karşılanabilir bu oynamalar ama Bir Çocuk Sevdim gelecek hafta da birden 4 reytinge düşerse şüphelenebiliriz...
3 farklı kanal birincilik görmüş, çok ilginç
hala bu reytinglerin doğru olduğunu düşünüyosan helal olsun diyorum sana
Reyting Operasyonu oldu diye bu reytingler gerçeği yansıtmıyacak diye söz konusu değil
yüzde yüz gerçegi yansıtacagini da söylemek mümkün değil
Yüzde yüz yansıtamaz tabii ama "bu dizi nasıl düştü kesin reytingler yanlış" demek yanlış. Yıllardır diziler zaman zaman önemli iniş çıkışlar yaşar. Zaten reytinglerle ilgili asıl suçlama deneklerin bazı kişilerin ellerine düştüğüyle ilgili. Denek adreslerini bulan kişiler bir hafta bunu izleyin bir hafta izlemeyin gibi bir şey diyemezler, uygulayamazlar böyle bir şeyi.
hocam bak ben nasil oranlama yapiyorum 4 reyting 25 bin olarak al 7 reyting 45 bin kişi 20 bin kişi bigünde nasil arttı bu ornek sadece yani 2000 3000 cihaz oldugunu biliyorum
,yüzde yüz gerçegi yansıtacagini da söylemek mümkün değil
ben zaten operasyondan bişey çıkcağını zannetmiyorum.futbolda olduğu gibi üstünü kapatıp geçiştirecekler.bu işler böyle.güçlüye bişey olmaz.Aksi kanıtlanana kadar tabii ki doğru olduğunu düşüneceğiz. Operasyon boşa çıktı gibi gözüküyor zaten, gözaltına alınan herkes serbest bırakıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?