16 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 4 23.5%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 47.1%
  • 5'er Beşer (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Firar (Star)

• Dedektif Memoli (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
bende hayat devam ediyor ile beyaz show u izledim 2 side güzeldi :)

Şu an Cuma izleyicisi epey kararsız gibi gözüküyor bence normal karşılanabilir bu oynamalar ama Bir Çocuk Sevdim gelecek hafta da birden 4 reytinge düşerse şüphelenebiliriz...

'tüm gün ab' siralamasi

kanal d: 15,4
atv: 13,8
show: 12,9
fox: 4,3
star: 4,3
stv: 2,6
tnt: 2,4
kanal 7: 2,2
flash: 0,8

'tüm gün total' siralamasi

atv: 15
kanal d: 11,9
show: 11
fox: 6,5
star: 5,8
kanal 7: 4,1
stv: 3,5
tnt: 2,4
flash: 1,5

'prime time ab' siralamasi

show: 20,2
atv: 19,8
kanal d: 15,3
star: 4,2
fox: 2
tnt: 1,5
kanal 7: 1,4
stv: 0,9
flash: 0,4

'prime time total' siralamasi
atv: 24,6
show: 17,9
kanal d: 9,3
star: 6,9
kanal 7: 3,3
fox: 2,7
flash: 1,7
stv: 1,6
tnt: 1,5

al işte yine sallamalı bi tablo.bir an önce bu işin sonuçlanması lazım.bu işin sonu hiç iyi gözükmüyor.tablo inanılmaz.hayat devam ediyor bu kadar düşemez.imkansız.geçen bölüm yangın sahnesinde bitti ve geçen bölümü izleyenler mutlaka bu bölümüde izlemişlerdir.kesinlikle yalan.hadi onu bırak bir çocuk sevdim ab de 7 reyting almış.bunun bi açıklaması yok.dizi neredeyse ab de 1.olacak.bazı arkadaşlar içeriği değişmiş ondan reytingi yükselmiş falan diyolar öyle bişey olamaz.her dizinin içeriği değişebilir.içerik değişti diye hayat devam ediyoru izleyenler bir çocuk sevdimi açıp aaa içerik değişmiş biz bunu izleyelim mi diyecekler :D kesinlikle hiçbir inancım kalmadı bu reytinglere.zaten inanmıyordum :D

Şu an Cuma izleyicisi epey kararsız gibi gözüküyor bence normal karşılanabilir bu oynamalar ama Bir Çocuk Sevdim gelecek hafta da birden 4 reytinge düşerse şüphelenebiliriz...

hala bu reytinglerin doğru olduğunu düşünüyosan helal olsun diyorum sana

Beşer Beşeri izledim akşam Selin Demiratarı ekranlarda gördük dün ve kendini çok özletmiş harika oyunculuk performansı gösterdi :)

yüzde yüz gerçegi yansıtacagini da söylemek mümkün değil

Yüzde yüz yansıtamaz tabii ama "bu dizi nasıl düştü kesin reytingler yanlış" demek yanlış. Yıllardır diziler zaman zaman önemli iniş çıkışlar yaşar. Zaten reytinglerle ilgili asıl suçlama deneklerin bazı kişilerin ellerine düştüğüyle ilgili. Denek adreslerini bulan kişiler bir hafta bunu izleyin bir hafta izlemeyin gibi bir şey diyemezler, uygulayamazlar böyle bir şeyi.

Yüzde yüz yansıtamaz tabii ama "bu dizi nasıl düştü kesin reytingler yanlış" demek yanlış. Yıllardır diziler zaman zaman önemli iniş çıkışlar yaşar. Zaten reytinglerle ilgili asıl suçlama deneklerin bazı kişilerin ellerine düştüğüyle ilgili. Denek adreslerini bulan kişiler bir hafta bunu izleyin bir hafta izlemeyin gibi bir şey diyemezler, uygulayamazlar böyle bir şeyi.

hocam bak ben nasil oranlama yapiyorum 4 reyting 25 bin olarak al 7 reyting 45 bin kişi 20 bin kişi bigünde nasil arttı bu ornek sadece yani 2000 3000 cihaz oldugunu biliyorum

hocam bak ben nasil oranlama yapiyorum 4 reyting 25 bin olarak al 7 reyting 45 bin kişi 20 bin kişi bigünde nasil arttı bu ornek sadece yani 2000 3000 cihaz oldugunu biliyorum

3000 olarak alırsak ki öyle almamız lazım.
3000*(4/100)=120
3000*(7/100)=210

3000 kişiden 90'ı geçen hafta izlemeyip bu hafta izleyebilir büyük bir anormallik görmüyorum ben burda. Bir kere şike olsa bile bu olaylar patlak vermişken böyle dikkat çekecek bir şike olayına imza atmazlar...

Hayat Devam Ediyor bu hafta düşmüş epey. Rana Cabbar çıkınca reytingler de düşmüş ve yeniden Bir Çocuk Sevdim'e kaymış...

Hayat Devam Ediyor düşmesinde Abbas ağanın ölmesi ve dizinin şehre taşınması önemli bence. Köylerde çekilen diziler şehre gidince çoğu kişi izlemeyi bırakıyor :)

Hayat Devam Ediyor'dan sıkılanlar Adını Feriha Koydum ve Bir Çocuk Sevdim'e yönelmişler. Özellikle A/B grubunda bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Bence Adını Feriha Koydum haftaya Hayat Devam Ediyor'u A/B'de geçecek :)

Bir Çocuk Sevdim özellikle A/B'de müthiş bir yükseliş yakalayarak 3. sıranın sahibi olmayı başarmış. Dizinin artık Totalde de yükselmesi şart :)

Firar bu hafta yükselişe geçse de hala yetersiz. A/B'de 5 sharede kalmış. Acilen gün değişikliğine gidilmesi gerekir.

Dedektif Memoli'de Zeynep'in ( Burcu Esmersoy ) öldüğü bölüm ve köylü kızının ( Özlem Yılmaz ) köye gittiği bölüm yükselişe geçmiş. Dizinin işi bundan sonra çok zor olacak ama dizinin maliyeti biraz düştü. Biraz daha sürebilir. :)

Arka Sokaklar tekrar bölümleriyle müthiş işler çıkarıyor. Dizinin tekrarı da yakında 1. olacak :D

Esra Erol'da Evlen Benimle'de iyi gidiyor. Ancak programın ilk kısmı gerilerde kalıyor.

Show TV'nin günlük dizisi Beni Affet de iyi giderek 10 shareyi geçmeyi başarmış.

Sihirli Annem'de ki düşüş devam ediyor. Dizi Totalde 6 , A/B'de 5 sharede kalmış :)

Aksi kanıtlanana kadar tabii ki doğru olduğunu düşüneceğiz. Operasyon boşa çıktı gibi gözüküyor zaten, gözaltına alınan herkes serbest bırakıldı...
ben zaten operasyondan bişey çıkcağını zannetmiyorum.futbolda olduğu gibi üstünü kapatıp geçiştirecekler.bu işler böyle.güçlüye bişey olmaz.

A/B oranlari cok enteresan, zaten hayat devam ediyor'un Total oranlarini A/B dusuruyor. Demekki ust grup tercih etmiyor cok fazla, yoksa diger bize aciklanmayan grupta pekde bir dusus oldugunu dusunmuyorum. Evet ileriki haftalarda A/B de birinciligide verebilir ama Totalde kaptiracagini dusunmuyorum. Enteresan bir durum :) bakalim SBT de durumlar ne, gecen haftaya gore oradada bukadar buyuk dusus olduysa problem yok, fakat olmadiysa...?

Adını Feriha Koydumun zirveye yaklaşmasına çok sevindim. Belki gelecek hafta zirveyi kapa bilir.
Hayat Devam Ediyoru izlemiyorum ama reytingleri iyi olduguna gore guzel bir dizi olmalı
Bir Çocuk Sevdim zaten hep AB`de 6-lı reytingler alıyordu. Bu hafta 7 reytinge çıkmış burada abartılacak bir şey yok Totalde de hep 4-5 reyting alıyordu.
Firar totalde yükelmiş

Kısacası ben reytingin yanlış olduğuna inanmıyorum