16 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Onu yapan program değil ki kanalın kendisi. Ki Büyük Risk öyle mükemmel reytingler alan bir program da değil. Yapımcısının kanalda sözünün geçeceğini sanmıyorum. Acun olsa neyse o kanalı parmağında oynatır... Reyting listesinde bölündü diye başarılı olan bir programı takdir etmemek bağnazlık benzeri bir durum oluyor. Sonuçta kendi hakkıyla reytinglerini alıyor. Anlamsız ve garip geldi bana bu düşünce. Neyse senin görüşün öyleymiş baskı kuracak değilim.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:12:33[/TD]
[TD]23:59:24[/TD]
[TD]01:21:01[/TD]
[TD]3,03[/TD]
[TD]12,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İstikrar Devam Ediyor

Yeni Sezonda 5 Reyting Alır sa Gelecek Sezonu da Görürüz

Demek istediğim, programın bölünmesi diğer programları aşağı düşürüyorsa ne oluyor anlayamadığım şey bu.
Sonuçta diğerlerinin reytingini etkilemiyor ki. Diğerleri yine
alacağı reytingi alıyor. Önemli olan reyting değerleri bence.

Şöyle deseydin daha uygun olurdu mesela: Program bölündüğü için 3 dakikalık parçası yüksek reyting alıyor. Haksız yere program yüksek reytingliymiş gibi görünüyor, bizi yanıltıyor belki haksız yere kazanç sağlıyor desen mantıklı.

Tamam başka bir şey yazmayacam. Sadece içimde kalmasın diye yazdım.

Ben Bilmem Esim Bilir total'de 5.6 reytingle zirveyi kapmis , ab'de 4.5 reyting aldi.

Kotu Yol , bu hafta dusus yasadi total'de 0.5 reyting kaybi yasadi , ab'de ise 1 reyting'den fazla kaybetti.

Isler Gucler bu hafta total'de 0.5 reyting yukseldi , ab'de yine ayni oranlari aldi.

Program siralamalari eklendi ilk mesaja.

Kötü Yol tanitimini bir gün önce yayinladigindan dolayi düsmüs reytinglerde, tanitimi daha çok yapilmaliydi ve yeni bölüm tanitim fragmani daha erken çikmaliydi..

Program siralamalari eklendi ilk mesaja.

Kötü Yol tanitimini bir gün önce yayinladigindan dolayi düsmüs reytinglerde, tanitimi daha çok yapilmaliydi ve yeni bölüm tanitim fragmani daha erken çikmaliydi..
Katılıyorum. Tanıtımın büyük önemi var dizinin yükselmesinde

Ben Bilmem esim bilir yaz sezonuna damga vurmaya devam ediyor.

Kötü Yol Total de 2. AB de 1. Olarak gayet basarili olmus bakalim sezon basladigindada bu basarisini sürdürebilecekmi?

İsler Gücler Total de vasat gitsede AB de kanalinin yüzünü güldürmüs. AB de ilk 10 da kaldikca problem yok.

TRT1 de yayinlanan Cagri daha önce defalarca yayinlanmis olmasina ragmen yine iyi gitmis sayilir.

Wipeout ise show tv yi idare etmis

Kendimize doğru ve ida abde samanyolu reytinglerinin üzerinde gitmiş. Totalde pek iyi gidememişler

Totalde yükselmiş Aşkın Halleri haftaya Salı'ya alınabilir. Araf Zamanı final yaptı

Kötü Yol Düşüş Yaşamış.
Umarım Haftaya Yükselir

Kötü Yol Eylülde bakalım hangi gün saatte yayınlanacak. PT2`de yayınlanma şansı da var

Bugün konuya mesaj olarak eklediğim reytingleri silmeyi unutup siteden çıkmışım, reytingler birinci mesaja eklenince iki kez reytingler yayınlanmış olmuş ve birinci sayfayı görüntülemeyi zorlaştırmış, bu nedenle üzgünüm, şimdi mesajımı silebildim.

Bu tür bir sorunun tekrarı halinde reytingleri konuya ekleyen mod benim mesajımı da silebilirse memnun olurum...

Yazık cok yazık bu reyting cihazlari olanlar kaliteli yapımdan ya anlamıyor yada gerçekten reytinlerde sorun var....Hz.Ömer nasıl bu kadar düşük çıkabilir...Kaldı kı Hz.Yusuf(Kanal 7) bile geçiyor...Torrent sitelerinde bile hergun en yuksek indirilenlerinde nerdeyse.

Kötü Yol Eylülde bakalım hangi gün saatte yayınlanacak. PT2`de yayınlanma şansı da var

PT2 dışında bir şansı yok gibi zaten dizinin, diğer yeni gelenler PT1 olur ama onlar da tutunamayabilir, Kanal D çok kötü bir sezon yaşayacak gibi yeni işleriyle.