16 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu

Son düzenleme:
A/B'de Büyük Risk ve İşler Güçler yükselmiş gibi, bir de A/B'de genel düşüş var bir iki gündür...

Son düzenleme:
İnsanlar Alemi iyiydi, niye düşük anlamadım... Bülent Çolak hep olmalı İnsanlar Alemi'nde. :D

Büyük Risk!!! :D İşte benim programım. :D

Son düzenleme:
Ben Bilmem Eşim Bilir Fırtına Estiriyor
Kötü Yol AB`de düşmüş. Ama aldığı oranlar hala çok iyi
İşler Güçler, İnsanlar Alemi AB`de kötü değiller
Totalde ilk 5 Kanal D`den oluşuyor

Ben Bilmem Eşim Bilir sanki düştü 1-2 gündür, hafif hafif sıkmaya başlamış olabilir, hafta içi her gün yayınlanmak programı eskitiyor maalesef. :(

Bir de oyunların tekrara düşmesi iyi değil...

Büyük Risk 2-3 dakikasını bölmeyi kesmekdikçe benim gözümde hiç bir şey olamaz...

Büyük Risk 2-3 dakikasını bölmeyi kesmekdikçe benim gözümde hiç bir şey olamaz...

Senden böyle bir yorum beklemezdim... Kanal, 3 dakikayı böldü diye Büyük Risk benim gözümde hiçbir şey olamaz demek biraz saçma oldu. Program iyiyse kanalın bunu bölmesi neden senin görüşünde ön yargı oluşturuyor ki. Bence gözünde hiçbir şey olmaması gereken program değil Star'ın ta kendisi...

Son düzenleme:
Tamda tahmin ettiğim gibi BBEB düşüşte.
Yaz sonuna kadar zirveyi bırakır.Kışın yayından kalkar.

Senden böyle bir yorum beklemezdim... Kanal 3 dakikayı böldü diye Büyül Risk benim gözümde hiçbir şey olamaz demek biraz saçma oldu. Program iyiyse kanalın bunu bölmesi neden senin görüşün için ön yargı oluşturuyor ki. Bence gözünde hiçbir şey olmaması gereken program değil Star'ın ta kendisi...

Kanal mı bölüyor, program mı istiyor, bilemiyorum ama ne nedenle olursa olsun bölünen programları takdir edemem, içeriği ne kadar başarılı olursa olsun bir başka programın ilk 100'e girmesini engelleyen, birçok programı 1 sıra geriye atan ve bu nedenle o programların az gelir elde etmesine neden olan, hak yiyen bir programa başka bir gözlükle bakamıyorum maalesef...

Büyük Risk bölünmesine rağmen iki kısmıda ard arda geliyor reytinglerde Kötü Yol'un yükselmesini beklerken ilginç bir şekilde düşmüş ama hala çok başarılı İşler Güçler reytingini resmen sabitledı iki üç haftadır aldığı oranlar birbirine çok yakın ama şunu belirteyim yeni sezonda önüne iyi izlenen bir yapım gelirse ab'de 5 reytingi rahat geçecektir Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gidiyor ama bu hafta düşüşte en son 4 reytinge ikinci haftasında düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam Aşkın Halleri'ni Fox nasıl kurtaracak merak ediyorum.